O-STA

Unitedprint: Več kot četrt milijona Facebook oboževalcev

Spletna tiskarna izjemno uspešna na družabnih omrežjih

RADEBEUL, Nemčija --(BUSINESS WIRE)-- Podjetju http://unitedprint.com/ SE je uspelo: s svojima močnima znamkama www.print24.com in www.easyprint.si je spletna tiskarna dosegla čarobni mejnik več kot četrt milijona Facebook podpornikov in tako še enkrat potrdila svoj vodilni položaj med mednarodnimi spletnimi tiskarnami na področju družabnih medijev!

Facebook skupnost print24 in easyprint uživa prednosti privlačnih nagradnih iger, fascinantnih prispevkov in zanimivih namigov in trikov, povezanih z ustvarjanjem podatkov za tiskanje. Ta popolna kombinacija interakcije, navdiha in informacij je tisto, kar je značilno za uspeh tiskarne na družabnih omrežjih.

Easyprint je inovativna spletna tiskarna, ki se osredotoča predvsem na mala podjetja, družine in posameznike. Pohvali se lahko z intuitivno možnostjo preprostega brezplačnega spletnega oblikovanja in tiskanja razglednic, letakov in vizitk. Odkar je bil ponovno zagnan maja letos, je easyprint v vsega nekaj tednih uspel pritegniti 50,000 oboževalcev in 10,000 osebnih komentarjev. V okviru nagradne igre "Easyprint ali Vistaprint? Vi odločate!", ki bo potekalo do 31. julija 2013, je na voljo no Apple iMac.

Unitedprint.com SE je s svojimi znamkami print24, easyprint, unitedprint, firstprint, getprint in printwhat ena od svetovno vodilnih spletnih tiskarn. Podjetje svojim strankam ponuja visoko kakovostne letake, posterje, razglednice, brošure, vizitke, pisemske glave in še veliko drugega; vse v najkrajšem možnem času dostave in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih je nenehno v pogonu in uporablja najnovejšo tehnologijo. Proizvodnja se odvija na površini več kot 10.000 kvadratnih metrov na lokacijah v več ko 26 državah po vsem svetu - v Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, Portugalskem, Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, na Švedskem, v Švici, Veliki Britaniji in v ZDA.


Originalno besedilo tega sporočila v izvornem jeziku je njegova uradna verzija. Prevodi so le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvornim besedilom, ki je edina verzija s pravno težo.


Kontakti:
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com
Vir: Unitedprint