O-STA

Unitedprint prevzel Easyprint.com

19. september, 2014 13:03 UTC

Spletna tiskarna nadaljuje svojo pot globalizacije

RADEBEUL, Nemčija--(BUSINESS WIRE)-- Spletna tiskarna unitedprint.com SE je prevzela domeno www.easyprint.com za nespecificirano šestmestno vsoto, ter si tako izboljšala dostop do svetovnih trgov.

S prevzemom spletnega naslova Easyprint.com za svojo znamko Easyprint si bo unitedprint.com SE zagotovila še boljši položaj na zelo konkurenčnem ameriškem trgu - s ciljem pritisniti na konkurenčna podjetja na mednarodnem trgu spletnega tiskarstva, zlasti ameriška. Easyprint izstopa v množici drugih spletnih tiskarn: svojim strankam ne nudi le privlačnega razmerja med kakovostjo in ceno ampak med drugim tudi brezplačno oblikovalsko orodje s celo paleto šablon za fotografije in oblikovanje.

Easyprint s svojimi uslugami cilja predvsem na majhna podjetja, družine in posameznike. Podjetje ponuja klasične tiskarske izdelke kot so razglednice, letaki, poslovne vizitke in pisemski papir z glavo kot tudi visokokakovostne tekstilne izdelke. V naslednjih tednih in mesecih bo Easyprint predstavil osem začasnih linij izdelkov (tiskarske, fotografske in tekstilne izdelke, opremo za oglaševanje, gastronomske in promocijske izdelke, stacionarne in spletne usluge) z več kot 100 novimi izdelki.

Novi izdelki bodo dopolnili in razširili trenutni nabor visokokakovostnih izdelkov podjetja, ki vključuje fotografije, foto knjige in koledarje, plastificirane kartice, knjige (s trdimi in mehkimi platnicami), majice, polo majice in torbe. Nova linija opreme za oglaševanje bo vključevala oglaševalska stojala, table in zastave ipd., medtem ko bodo na seznamu linije gastronomskih izdelkov skodelice, meniji za hrano oz. pijačo ter podstavki za pivo. Nov portfelj izdelkov bo zaokrožil obsežen izbor promocijskih izdelkov, kot so kemični svinčniki, obeski za ključe in ključki USB kot tudi različni pisarniški pripomočki kot so beležnice, etuiji za poslovne vizitke in samolepilni blokci. Poleg tega bo nova linija spletnih uslug, ki bo vključevala spletne strani, aplikacije oz. trženje prek e-pošte, namenjena napredni digitalni poslovni segment.

unitedprint.com SE je skupaj s svojimi znamkami print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint in printwhat eden vodilnih spletnih tiskarskih podjetij na svetu. unitedprint svojim strankam nudi letake, posterje, razglednice, brošure, poslovne vizitke, pisemske glave in še veliko več v največji kakovosti, najhitreje in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih se za to trudi ves čas s pomočjo najnovejše tehnologije na proizvodni površini več kot 10,000 m2. Podjetje deluje v 26 državah po svetu - Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, Kitajski, Češki, Danski, Finski, Franciji, Nemčiji, Grčiji, Nizozemski, Madžarski, Irski, Italiji, Luksemburgu, Norveški, Poljski, Portugalski, Slovaški, Sloveniji, Španiji, Švedski, Švici, Združenem Kraljestvu in ZDA.

Originalno besedilo sporočila za javnost v izvirnem jeziku velja za uradno, veljavno različico. Prevodi so na voljo zgolj kot pomoč, v njih pa mora biti referenca na besedilo v izvirnem jeziku, ki je edina različica besedila s pravnim učinkom.

Kontakt

unitedprint.com SE
Kontaktna oseba:
Ga Maria Lehmann, 0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Vir: Unitedprint

Sporočilo za javnost v izvirniku lahko najdete na:

http://www.businesswire.com/news/home/20140919005393/en

--

Eva Horvat

urednik angleškega servisa
English Service Editor

Slovenska tiskovna agencija
Slovenian Press Agency

Tivolska cesta 50, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon / Phone: +386 (0)1 24 10 215
GSM / Mobile: +386 (0)51 319 147
Telefaks / Fax: +386 (0)1 43 42 970
E-pošta / E-mail: eva.horvat@sta.si , angleski@sta.si
Spletna stran / Web Page: http://www.sta.si