O-STA

Unitedprint predstavlja nove produkte

Do konca leta na voljo nove fotografske, tekstilne in oglaševalske tehnologije

RADEBEUL, Nemčija--(BUSINESS WIRE)-- V prihajajočih tednih in mesecih bo unitedprint na svojih spletnih portalih www.easyprint.si, www.print24.si, www.unitedprint.co.uk, www.getprint.co.uk, www.printwhat.co.uk predstavil zaenkrat osem novih linij produktov (na področju fotografije, tekstila, oglaševanja, gastronomije, pisarniških potrebščin ter promocijskih in spletnih storitev) s skupaj več kot 100 novimi produkti.

Nove linije dopolnjujejo in širijo obstoječi portfelj (ki ga sestavljajo klasični tiskani produkti kot so letaki, vizitke in razglednice) z visoko kakovostnimi produkti kot so fotografije, fotoknjige, foto koledarji, plastične kartice in knjige (v trdi in broširani vezavi) ter majice, polo majice in vrečke. Na novo bodo na voljo oglaševalski produkti, med drugim stojala za napise, table in zastave, podstavki za pivo, kozarci za pijačo in meniji/ceniki za restavracije. V prihodnosti bo asortiman zaokrožila obsežna ponudba promocijskih produktov kot so pisala, obeski, USB ključki, zvezki, etuiji za vizitke, samolepilni lističi. Na področju segmenta inovativnega digitalnega poslovanja bodo dodatno na voljo spletne storitve kot so izdelava spletnih strani, aplikacij in e-poštni marketing.

Z obsežno širitvijo ponudbe bodo pridobile predvsem bodoče partnerske trgovine, ki so del skupinske blagovne znamke USS United Shop Services (www.unitedshopservices.com), saj bodo lahko bistveno izboljšale svojo atraktivnost kot kompetentni ponudniki storitev od spleta do tiska.

unitedprint.com SE je s svojimi znamkami Easyprint, print24 unitedprint, firstprint, getprint in printwhat ena vodilnih svetovnih spletnih tiskarn. Svojim strankam nudi visokokakovosten tisk letakov, plakatov, razglednic, brošur, vizitk, personaliziranega papirja idr., vse to z najkrajšim rokom dobave in z najnižjimi cenami. Preko 700 zaposlenih dela brez prestanka z najnovejšo tehnologijo v proizvodnih zmogljivostih, ki se raztezajo preko 10.000 m2. Naši obrati se nahajajo v 26 državah po svetu - Avstrija, Belgija, Brazilija, Češka, Danska, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Kanada, Kitajska, Luksemburg, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija in ZDA.

Uradna in referenčna različica tega sporočila je izvirno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so informativne narave in morajo biti opremljeni s povezavo z besedilom v izvornem jeziku, ki je edina različica, ki ima lahko pravni učinek.

Fotografije/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140912005289/en/

Kontakti

unitedprint.com SE
Maria Lehmann, 0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com