O-STA

Unitedprint s svojim glasbenim videom "Happy"

Za kulisami enega najbolj sodobnih podjetij za internetno tiskanje v Evropi.

RADEBEUL, Nemčija --(BUSINESS WIRE)-- V videu osebje unitedprinta predstavi svojo verzijo priljubljene pesmi "Happy" Pharrella Williamsa. Živahen, štiri minute trajajoč posnetek ponudi sproščen in navdušujoč pogled za kulise enega največjih in najuspešnejših podjetij za tiskanje preko interneta v Evropi.

Za ogled videa pojdite na: http://bit.ly/happyUP

unitedprint.com SE, je s svojimi znamkami print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint in printwhat eden izmed vodilnih internetnih tiskalnikov na svetu. Podjetje svojim kupcem nudi visokokakovostne letake, posterje, razglednice, brošure, poslovne vizitke, pisemske glave in še mnogo drugega; vse to z najkrajšimi možnimi roki dostave in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih dela 24 ur na dan in pri tem uporabljajo najnovejšo tehnologijo v proizvodnem prostoru velikem 10.000 kvadratnih metrov. Izpostave imajo v 26 državah po vsem svetu - v Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, na Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, Portugalskem, Švedskem, v Švici, Slovaški, Sloveniji, Španiji, Veliki Britaniji in v ZDA.

Uradna verzija tega besedila je originalno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so zagotovljeni kot usluga in jih je potrebno primerjati z besedilom v izvornem jeziku, ki bi edino lahko imelo pravne posledice.


Kontankt

Vprašanja:
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Telefon +49-351-27225388
Faks +49-351-65633500
www.unitedprint.com
maria.lehmann@unitedprint.com


Vir: Unitedprint

Distribuira Business Wire
Izjava za javnost je na voljon na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140320005803/en