O-STA

unitedprint.com izbran za enega najboljših nemških delodajalcev

Spletna tiskarna z bleščečimi rezultati v raziskavi, ki so jo izvedli FOCUS, Xing in Kununu

RADEBEUL, Nemčija --(BUSINESS WIRE)-- Raziskava FOCUS, ki je zajela skoraj 20.000 zaposlenih, je izpostavila podjetje unitedprint.com kot enega najboljših delodajalcev v Nemčiji. Spletna tiskarna je končala celo kot eno petih vodilni nemških delodajalcev v svojem sektorju.

Nagrada za Unitedprint pomeni dragoceno priznanje za mnoga leta predanosti razvoju podjetja in ob tem potrjuje njegova prizadevanja za visoko stopnjo zadovoljstva med zaposlenimi.

Dobitnik nagrade za inovativnost v nemški tiskarski industriji in 500,000 Facebook oboževalcev

Zadnji dobitnik nagrade za inovativnost v nemški tiskarski industriji je s tem, ko je 1. januarja prevzel podjetje infowerk s sedežem Nürnmbergu, obenem dopolnil poslovno omrežje na Saškem in ima trenutno 500,000 Facebook oboževalcev.

Najboljše podjetje za pripravništvo v 2013

Pozitiven razvoj je očiten tudi na področju pripravništva, za kar je Unitedprint prejel nagrado dresdenske gospodarske zbornice, nagrado odličnosti kot eno najboljših podjetij za pripravništvo: lani oktobra je ena od pripravnic pri Unitedprint na področju medijskih tiskarskih tehnologij ne le uspešno končala svoje pripravništvo, ampak je bil izbrana tudi za najboljšo pripravnico s strani zbornice in zvezne dežele. Tudi to leto se lahko novi talenti prijavijo za pripravništvo pri tiskarni na področjih, kot so medijske tiskarske tehnologije, tehnologije tiskarske obdelave, uporaba informacijskih tehnologij, digitalno in tiskarsko obdelovanje (specializacija in inženiring) in industrijsko upravljanje, ali za univerzitetno diplomo v inženiringu (specializacija v informacijski tehnologiji).

Unitedprint.com SE je s svojimi znamkami print24, easyprint, unitedprint, firstprint, getprint in printwhat ena od svetovno vodilnih spletnih tiskarn. Podjetje svojim strankam ponuja visoko kakovostne letake, posterje, razglednice, brošure, vizitke, pisemske glave in še veliko drugega; vse v najkrajšem možnem času dostave in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih je nenehno v pogonu in uporablja najnovejšo tehnologijo. Proizvodnja se odvija na površini več kot 10.000 kvadratnih metrov na lokacijah v več ko 26 državah po vsem svetu - v Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, Portugalskem, Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, na Švedskem, v Švici, Veliki Britaniji in v ZDA.


Kontakti:
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Vir: unitedprint.com SE


To sporočilo za javnost je v angleški verziji na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140131005651/en