O-STA

Unitedprint prevzel Fotobuch-Pionier Infowerk

2. januar 2014, 12:00 UTC

Spletna tiskarna svojo ponudbo širi na fotografske produkte, tiskovine in oglase velikega formata ter spletne storitve

DRESDEN & NŰREMBERG, Nemčija--(BUSINESS WIRE)-- S 1. januarjem 2014 je Unitedprint.com SE prevzel nűremberško družbo Fotobuch-Pionier infowerk GmbH skupaj z njenimi podružnicami United Shop Services, Softimpress in digitalno tiskarno Klutzeweit.

E-komunikacija od spleta do tiska

Največja družba v upravljanju lastnikov v novih nemških zveznih državah ima sedež v Radebeulu blizu Dresdna. Pred kratkim je sporočila, da bo svoj portfelj razširila s fotografskimi produkti (fotografijami, fotoknjigami, fotokoledarji, fotovoščilnicami, fotoplakati in platni, fotografskimi stenskimi dekoracijami, skodelicami s fotografijami in fotografskimi darili), sistemi velikega formata/oglaševalskimi sistemi (tiskovinami velikega formata, potiskanim tekstilom, reliefnim tiskom za pasice, napise, prikazovalnike, zastave, platna in ponjave za gradbene odre, vključno s pakiranjem in montažo) in spletnimi storitvami (domačimi stranmi, aplikacijami, mobilnimi storitvami, spletnim marketingom, marketingom na podlagi priporočil, storitvami v oblaku, družbenimi mediji, SEM, SEA, SEO). Unitedprint bo hkrati sredi januarja vstopil na trg z Easyprintom (portal za storitve od spleta do tiska za mala podjetja, zasebne uporabnike in družine) in predstavila povsem novo ponudbo tekstila, vključno z majicami, polo majicami, majicami s kapuco, predpasniki in torbami, ki jih je mogoče na spletu individualno oblikovati.

"Resnično se veselimo velikih priložnosti, ki nam jih bo ponudila naša skupna prihodnost z Unitedprintom. S svojimi izkušnjami in znanjem, še posebej na področju fotografije, digitalnih storitev in tiskovin velikega formata, bomo pomembno prispevali k nadaljevanju nadpovprečne organske in dobičkonosne rasti družbe," je dejal Winfried Gaber, ki ostaja glavni direktor infowerka.

Partnerski program brez brandinga za spletne foto prodajalne

Na novo bo na voljo partnerski program za foto produkte, in sicer kor rešitev brez brandinga, ki bo našim partnerjem zastonj omogočila dostop do celotnega evropskega fotografskega trga. Jan Stradtmann, finančni direktor družbe Unitedprint, je dejal: "V dobi odprtega, transparentnega in široko dostopnega interneta so monopolistične strukture, ki jih ponujajo fotografski in tiskarski koncerni, financirani s strani kapitalskih trgov, stvar preteklosti. Z našim partnerskim programom za spletne prodajalne lahko vsak najmanjši ponudnik fotografskih storitev, vsaka najmanjša tiskarna, vsaka najmanjša založba in vsi akterji v e-poslovanju postanejo profesionalni ponudniki fotografskih in tiskarskih storitev po vsej Evropi. Tako končno zagotavljamo enakopravno storitev za stranke po pravičnih cenah na B2C trgu fotografskih in tiskarskih storitev."

Ta izjava za javnost se šteje za uradno verzijo samo v izvornem jeziku. Prevodi so informativne narave in jih je potrebno primerjati z besedilom v izvirniku, ki je edina verzija besedila s pravnimi posledicami.

Kontakti

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Vir: Unitedprint

Ta izjava za javnost je na voljo tudi v angleškem jeziku na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20140102005317/en