O-STA

Unitedprint zagnal novo linijo tiskanja na tekstil

Oblikujte in potiskajte svoje majice, polo majice in drugo preko interneta s pomočjo Easyprinta

RADEBEUL, Germany --(BUSINESS WIRE)-- Uporabniki internetnega tiskalnika Easyprint bodo v kratkem postali čisto pravi oblikovalci svojih majic, polo majic, kapucarjev, predpasnikov in vreč iz blaga. Ta internetni portal za mala podjetja, družine in posameznike ravnokar širi svoj portfelj, saj svojim tradicionalnim tiskanim izdelkom dodaja široko tekstilno linijo.

S tem bo Easyprint postal prvi od šestih portalov unitedprint.com SE, ki bo svojim kupcem nudil novo generacijo visokokakovostnih tiskov na blago. Z investicijo v to izjemno moderno produkcijsko linijo Unitedprint postavlja nove standarde v kakovosti, ceni in trajanju dostave - vse kot del del svojega debija na trgu.

unitedprint.com SE, je s svojimi znamkami Easyprint, print24 unitedprint, firstprint, getprint in printwhat eden izmed vodilnih internetnih tiskalnikov na svetu. Podjetje svojim kupcem nudi visokokakovostne letake, posterje, razglednice, brošure, poslovne kartice, pisemske glave in še mnogo drugega; vse to z najkrajšimi možnimi roki dostave in po najnižjih cenah. Več kot 700 zaposlenih ves čas dela in pri tem uporabljajo najnovejšo tehnologijo v proizvodnem prostoru velikem 10.000 kvadratnih metrov. Izpostave imajo v 26 državah po vsem svetu - v Avstriji, Belgiji, Braziliji, Kanadi, na Kitajskem, na Češkem, Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, Grčiji, na Madžarskem, Irskem, v Italiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, Portugalskem, Švedskem, v Švici, Slovaški, Sloveniji, Španiji, Veliki Britaniji in v ZDA.

Uradna verzija tega besedila je originalno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so zagotovljeni kot usluga in jih je potrebno primerjati z besedilom v izvornem jeziku, ki bo edino imelo pravne posledice.


Kontakti
unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Tel. +49-351-27225388
Fax +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Vir: Unitedprint

Distribuira Business Wire

Sporočilo za javnost je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140212005861/en