O-STA

6. Dnevi podjetništva: Brezplačni seminarji za inovativne podjetnike in tiste, ki bi radi to postali

Že šesto leto zapored Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana organizira Dneve podjetništva. V dveh dneh raznolikega dogajanja se bo tudi letos zvrstilo večje številobrezplačnih predavanj. Namen podjetniških dni je druženje, izmenjava informacij ter izkušenj, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu aktualnih podjetniških tem.

Prvi dan bomo posvetili pridobivanju finančnih virov za razvoj in trženje novih proizvodovaktualnim zakonodajnim spremembam, ki se pripravljajo v letu 2013 ter marketingu, ki igra pomembno vlogo pri uspešnem poslovanju podjetja.

Tema drugega dne je finančno poslovanje podjetja in internacionalizacija poslovanja, veliko časa pa bomo namenili še zaščiti intelektualne lastnine in gradnji lastne blagovne znamke.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1800 udeležencev. Vsakokrat se dogodka udeleži veliko število študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, že obstoječih podjetij, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov. Tokratni dogodek organiziramo v okviru projekta INO 2013-2014, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Predavanja se bodo odvijala od 08. - 09. oktobra 2013 v Tehnološkem parku v Ljubljani v stavbi B.

Prijave na Dneve podjetništva 2013 se bodo začele 2. septembra.

Lepo vabljeni!

Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana

http://data.si/blog/2013/08/27/6-dnevi-podjetnistva-brezplacni-seminarji-za-inovativne-podjetnike-in-tiste-ki-bi-radi-to-postali/