O-STA

Nimate prostora za povprečnost!

V časih v katerih živimo, je na trgu čedalje manj prostora za povprečnost. Prav zaradi tega dejstva je še toliko bolj pomembno, da se zavedamo, da je prav dodatno izobraževanje lahko ključ do uspeha na vseh področjih.

Tako kot je pomembno učenje pred začetkom kariere, je nadaljevanje izobraževanja in pridobivanje različnih znanj in veščin pomembno tudi in predvsem, ko gradite poslovno pot. Živimo namreč v dobi, ko se spremembe dogajajo praktično vsakodnevno. Naj bo to eksponentna rast tehnologije, novi inovativni izdelki, nove spremenjene navade potrošnikov ali pa nenehno spreminjajoči se pravni, ekonomski in družbeni okviri.

Vsi ti dejavniki zagotovo vplivajo tudi na poslovne procese. Pravzaprav ni pomembno v kakšnem poslu ste, danes je najpomembneje, da se znate razmeram na trgu čim bolje prilagoditi, da se neprestano učite in tako ostanete v koraku s časom! Prav neformalna izobrazba in izkušnje bodo v prihodnje ključnega pomena. Da bi lahko v svoji karieri napredovali, morate biti inovativni, samoiniciativni, prodorni in nenehno spremljati trenutne trende. Vse to lahko pridobite skozi številne seminarje, kjer pridobite nova znanja, najnovejše informacije ter izboljšujete svoje sposobnosti.

Relevantno in strokovno znanje ter poznavanje podjetniške filozofije so zelo donosen kapital, zato je vanj potrebno vlagati v vseh fazah kariere. Za celovito podporo pri tem se lahko kadarkoli, bodisi pred ali po odprtju podjetja, obrnete na Datine strokovnjake. Data d.o.o. vam nudi pester izbor različnih brezplačnih in plačljivih seminarjev, katerega boste izbrali, pa je odvisno predvsem od vaših potreb in ambicij. Prav vsa izobraževanja vam bodo, preko strokovnih predavateljev, postregla s svežim in strokovnim znanjem iz področja spletnega marketinga,samozaposlovanja, subvencij, trga dela, varstva pri delu, knjigovodstva, socialnega podjetništva in iz še veliko drugih področij.

Smo vas prepričali, da ne boste podlegli povprečnosti?

Pripravila Alenka Bizilj, DATA

http://data.si/blog/2013/09/06/nimate-prostora-za-povprecnost/