O-STA

Monotype in Unitedprint podpisala partnerski sporazum

23. september 2013, 09:32 UTC

Easyprint zdaj nudi preko 200 svetovno najbolj znanih prosto dostopnih pisav

RADEBEUL, Nemčija --(BUSINESS WIRE)-- Monotype Imaging Inc. in unitedprint.com SE sta sporočila, da sta podpisala licenčni partnerski sporazum, s katerim bodo lahko stranke Easyprinta - ene od znamk družbe unitedprint.com SE - brezplačno uporabljale preko 200 svetovno najbolj priljubljenih in poznanih pisav na spletni strani www.easyprint.si. Zaradi tega spletna tiskarna - ki je primarno namenjena majhnim podjetjem, družinam in posameznikom - poleg širokega nabora brezplačnih fotografij in kreativnih oblikovalskih vzorcev zdaj brezplačno nudi izbrano mešanico sodobnih in znanih pisav za izdelavo kreativnega tiskanega gradiva.

Tudi profesionalni oblikovalci bodo navdušeni nad Easyprintovim skrajno inovativnim oblikovalskim orodjem z različnimi profesionalnimi možnostmi in novim širokim naborom visokokakovostnih pisav. Spletna tiskarna tako dosega visoke zahteve po kakovosti srednjih in velikih podjetij, založb, oglaševalskih agencij, uradnih organov, organizacij in društev.

Easyprint je v neposredni konkurenci z Vistaprintom. Če želite napraviti neposredno primerjavo teh dveh podjetij, s čimer se na strani www.facebook.com/Easyprint potegujete za prenosnik MacBook Pro z zaslonom Retina, lahko to storite do 31. oktobra na priljubljenih portalih za ocene strank kot Ciao, dooyoo itd.

unitedprint.com SE je skupaj s svojimi znamkami Easyprint, print24 unitedprint, firstprint, getprint in printwhat ena vodilnih svetovnih spletnih tiskarn. Podjetje svojim strankam nudi visokokakovosten tisk letakov, plakatov, razglednic, brošur, vizitk, personaliziranega papirja in mnogo drugega; vse to z najkrajšim rokom dobave in z najnižjimi cenami. Preko 700 zaposlenih dela brez prestanka z najnovejšo tehnologijo v proizvodnih zmogljivostih, ki se raztezajo preko 10.000 m2. Naši obrati se nahajajo v 26 državah po svetu - Avstrija, Belgija, Brazilija, Češka, Danska, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Kanada, Kitajska, Luksemburg, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija in ZDA.

Uradna in referenčna različica tega sporočila je izvirno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so namenjeni le podpori in morajo biti opremljeni s povezavo z besedilom v izvornem jeziku, ki je edina različica, ki ima lahko pravni učinek.

Kontakti

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
Telefon +49-351-27225388
Faks +49-351-65633500
maria.lehmann@unitedprint.com
www.unitedprint.com

Vir: Unitedprint

To izjavo za javnost si lahko ogledate v angleščini na naslednjem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20130923005569/en