O-STA

Zaželimo Tini srečo pred sobotnim nastopom v Söldnu

Kar težko je verjeti, da se bo konec tedna s tradicionalnima tekmama veleslalomistov v avstrijskem Söldnu že začela nova smučarska sezona. Boste držali pesti za Tino Maze v soboto? Zaželite ji srečo v Milkinih Nežnih snežnih igrah.

Mazetova ima na Sölden izvrstne spomine. Ne le, da je lani že na prvi tekmi zmagala in s tem začrtala smer odlični sezoni, v kateri je osvojila praktično vse, kar se je osvojiti dalo - njena ljubezen do tega prizorišča ima še precej globlje korenine. Slovenska smučarka je namreč v Söldnu leta 2003 - pri zgolj 20 letih - dosegla svojo sploh prvo zmago v svetovnem pokalu, vmes pa je bila najboljša še leta 2005.

Mazetova se je sicer kot članica Milkine ekipe Ski Stars že pred začetkom sezone pridružila kampanji "Nežne snežne igre" (v originalu Games of Tenderness). Njen prvi del je interaktivna spletna igrica "Skupne želje", v kateri skupaj s preostalimi Milkinimi ambasadorkami svoje navijače nagovarja, da preko spletnega vmesnika (več na http://www.milkaskistars.com/gamesoftenderness/si) dodajo svoj delček v mozaiku želja pred novo sezono. Najboljša sporočila navijačev - Tina ima široko podporo tako doma, kot tudi po celem svetu - bodo na koncu združena v skupen posnetek, ki bo kot kolaž predstavljal zabavno, mednarodno in hkrati edinstveno sporočilo Milkinim smučarkam, ki si želijo tudi v sezoni 2013/14 krojiti vrh svetovnega smučanja.

Nagrade vsak mesec, na koncu poslastica za tri srečneže

Milka bo sodelujoče v spletni igrici (najdete jo na http://www.milkaskistars.com/gamesoftenderness/si) - kasneje ji sledijo še štiri druge - tudi izdatno nagradila. Vsak mesec bo tako nekdo prejel:

1.) smučarsko opremo, ki jo sestavljajo Milkine originalne smuči ter eleganten smučarski kombinezon;
2.) par originalnih smuči Milka;
3.) elegantno Milkino puhovko;
4.) Milkino smučarsko spodnje perilo;
5.) Milkino majico z dolgimi rokavi in čepico ter
6. - 10.) Milkin paket presenečenja.

Med vsemi sodelujočimi v "Nežnih snežnih igrah" bodo na koncu izžrebani tudi trije, ki bodo v času zaključku FIS svetovnega pokala v švicarskem Lenzerheideju (14. - 16. marec) deležni VIP tretmaja. Poleg nastanitve, prevoza, prehrane, VIP vstopnice ter paketa presenečenja bodo srečni nagrajenci v živo spoznali tudi Milkine smučarske zvezdnice.

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com.