O-STA

Prijavite in pripravite se na Husqvarna izziv z Dejanom Zavcem

Dejan Zavec jeseni pripravila Husqvarna izziv - 12 pogumnih. Poglejte v zakulisje treningov boksarskega šampiona, poskrbite za svojo dobro pripravljenost ter se pripravite za sodelovanje na nepozabnem dogodku!

Husqvarna in Dejan iščeta 12 pogumnih posameznikov, ki bodo serijo vaj skušali dokazati svojo moč, spretnost, iznajdljivost in pogum. Če ste med tistimi, ki bi se radi poizkusili in se postavili ob bok svetovnemu prvaku, obiščite spletno stran www.12pogumnih.si in se prijavite - zaključni dogodek bo novembra. Hkrati si že lahko ogledate tudi prvi dve vaji (od sedmih): kolebnico in poskoke z izpadnim korakom.

Vaja 2 - Poskoki z izpadnim korakom:

https://www.youtube.com/watch?v=_SD9gHp4E2k

O drugi vaji je Dejan povedal, da brez nje ni dobrega treninga za noge: "Skorajda ni športa, kjer se ne bi pojavljal izpadni korak, hkrati pa je to tudi zelo dobra vaja za splošno dobro telesno pripravljenost." Dejan začetnikom svetuje, da naj izpadne korake najprej delajo na mestu. "Potem, ko to obvladate, pa greste na izpadne korake s poskokom," je še sporočil dodal, da ima vaja še veliko nadgradenj, primernih za zahtevnejše ljubitelje telesne vadbe: izpadni korak z dvignjeno sprednjo nogo, pa z dvignjeno zadnjo nogo ... Naslednjo vajo bo Dejan objavil 15. junija.

O sodelovanju Dejana Zavca in Husqvarne

Skupina Husqvarna, največji svetovni proizvajalec motoriziranega orodja za zunanjo uporabo, in najboljši slovenski boksar v zgodovini ter nekdanji svetovni prvak v velterski kategoriji, Dejan Zavec, sta v letu 2014 še nadgradila sodelovanje lanskega leta. Dejan je postal obraz nove Husqvarnine TV kampanje, izbrane nagrajence bo gostil v nagradni igri 12 pogumnih, sodelovanje pa se bo dotikalo tudi programa varnosti pri uporabi motoriziranega orodja.

Več informacij najdete na spletni strani www.husqvarna.si.