O-STA

Vaša energija pomaga Tini Maze!

Tina Maze počasi spet lovi staro formo in z optimizmom zre v nadaljevanje letošnje smučarske sezone. Črnjanka z vašo pomočjo verjame v nove uspehe - skupaj z Milko ji lahko pošljete še dodatne energije!

Milka je za Tino in za ostale članice ekipe Milka Ski Stars pripravila posebno spletno igrico XCountry Energizing, s katero lahko navijači pošljejo energijo svoji najljubši smučarki. Igra spada v sklop Nežnih snežnih iger (Games of Tenderness) in je četrta po vrsti - vsaka od njih je udeležencem doslej že prinesla kup odličnih Milkinih nagrad. XCountry Energizing poteka na spletni strani www.milkaskistars.com, v njej pa sodelujete s preprostim klikom z miško ter z deljenjem svojega dejanja s prijatelji po družbenih omrežjih. Več kot jih boste povabili k sodelovanju, bolj močan bo vaš žarek energije, to pa bo povečalo tudi vaše možnosti za osvojitev katere od nagrad.

Milka bo sodelujoče v spletni igrici izdatno nagradila. Vsak mesec bo izžrebanih deset privlačnih nagrad, med vsemi sodelujočimi pa bodo na koncu izžrebani tudi trije, ki bodo v času zaključka svetovnega pokala v švicarskem Lenzerheideju (14. - 16. marec) deležni večdnevnega VIP tretmaja.