O-STA

Požar v večstanovanjski stavbi v Domžalah

Večstanovanjski objekt v Domžalah, ki ga je v soboto prizadel požar, je zavarovan pri Zavarovalnici Maribor. Kljub temu, da vzrok požara uradno še ni znan, so si cenilci ZM že včeraj, takoj, ko je bilo mogoče, ogledali kraj dogodka in pričeli s cenitvami škode. V tem trenutku nastale škode še ne morejo oceniti. Končna višina bo znana po opravljenih cenitvah, ki se bodo nadaljevale v naslednjih tednih. V nastali situaciji je bistvenega pomena, da skupaj z upravljavcem in stanovalci škodo čim hitreje sanirajo.

Zavarovalnica Maribor je v stalnem kontaktu z upravljavcem stavbe, prav tako bodo v naslednjih dneh, ko bodo stanovalci lahko stopili v objekt, nadaljevali s cenitvami škode v posameznih stanovanjih.

Vse zavarovance obveščajo, da jim bodo svetovalci ZM v sredo, 30. 10. 2013, na voljo tudi neposredno na kraju dogodka, kjer se bodo med 9.30 in 13.30 ustavili z Mobilno cenilno pisarno ZM.

Zavarovanci bodo v tem terminu lahko prijavili škodo in se dogovorili za čas ogleda.

Za informacije glede prijave škode zaradi nastalega požara se lahko oškodovanci obrnejo tudi na svojega zastopnika, pokličejo številko 080 19 21, škodo, ki je nastala na stanovanju ali opremi, pa lahko prijavijo na spletnem mestu ZM.

Več informacij: pr@zav-mb.si