O-STA

DATA ponovno v igri za Evropsko podjetniško nagrado

DATA d.o.o.se kot eden izmed nacionalnih šampionov ponovno poteguje za Evropsko podjetniško nagrado - European Business Awards (EBA). V hudi konkurenci Slovenijo zastopa skupno sedem podjetij, ki se potegujejo za status Ruban d'Honneur.

Prva faza spletnega glasovanja, to pomeni državno tekmovanje, bo potekalo do 2. januarja 2014 in zmagovalec bo pridobil naziv "nacionalni šampion". V ta namen smo na spletni strani izpostavili video posnetek, kjer je predstavljena Data d.o.o. in njeni uspehi. Vljudno vabljeni na spletno stran http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/slovenia/7178, kjer lahko oddate svoj glas. Podjetje z največ glasovi bo 14. januarja imenovano za "nacionalnega šampiona" za Slovenijo. Končni zmagovalci evropskih podjetniških nagrad pa bodo razglašeni v aprilu 2014.

Glavni namen EBA je podpreti razvoj gospodarsko močnih in uspešnih podjetij v Evropi, poleg tega pa želi širšo javnost obvestiti o najboljših podjetjih v regiji. Nagrada omogoča podjetjem vseh velikosti, da se med seboj povezujejo ter učijo ena od druge.

Adrian Tripp, predsednik Evropskih podjetniških nagrad je ob tem povedal: "Javno glasovanje je zelo pomemben del pri izboru nagrajencev, saj daje podjetjem dodatno možnost predstavitve njihovih dosežkov širši javnosti po vsej Evropi. V lanskem letu smo bili zelo uspešni, oddanih je bilo več kot 35.000 glasov."