O-STA

Konica Minolta ponovno osvojila nagrado "BLI PRO Award"

Ljubljana, Slovenija, november 2013

Že drugič je Konica Minolta osvojila nagrado "BLI PRO Award" priznanega mednarodnega laboratorija "Buyers Laboratory LLC". Nagrada je bila podeljena črno-belem sistemu za digitalni/produkcijski tisk bizhub PRESS 1250/1250P, ki je bil hkrati edini v svojem razredu, ki je dobil 5 zvezdic (BLI 5 STAR rating) in tako osvojil 2014 PRO nagrado. David Sweetnam, vodja BLI evropskega laboratorija je o bizhub PRESS 1250 rekel, da je to pravi delovni konj, z doslej najvišjimi hitrostmi tiska tudi na debelejšem papirju in veliko boljši od konkurence z A3 in SRA3 podporo.

"Ponosni smo, da naša stalna prizadevanja za dodajanje vrednosti našim strankam pridobivajo mednarodno vrednost in veljavo", pravi Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskega segmenta Konice Minolte za Slovenijo in Hrvaško. "po tem, ko smo v lanskem letu osvojili nagrado BLI PRO Award za barvni produkcijski sistem bizhub PRESS C7000 in tako osvojili prvo mesto v kategoriji BLI PRO nagrad, je dejstvo, da smo sedaj dobili enako nagrado še za črno-beli sistem bizhub PRESS 1250, za nas izjemen uspeh in potrjuje našo vodilno pozicijo v tiskarski industriji, kot tudi izjemno kakovost in zanesljivost naših sistemov".

Sweetman je še dodal, "Izjemna produktivnost in upravljanje z mediji sistema bizhub PRESS 1250, skupaj z obilico povratnih informacij, ki jih sistem nudi, zagotavlja, da boste naročila ne samo naredil hitro, ampak tudi z minimalnimi prekinitvami in zastoji. Nova tandem tehnologija z možnostjo prerazporeditve naročila na dva sistema, pa še dodatno povečuje produktivnost".


Dodatne informacije:

Matjaž Babnik
Tržno komuniciranje / Marketing Communications
Konica Minolta Slovenija, d.o.o.
Letališka Cesta 29, 1000 Ljubljana

T: +386 (0)1 568 05 11
M: +386 (0)31 683 331
ePošta: Matjaz.Babnik@konicaminolta.si,
Splet: www.konicaminolta.si