O-STA

Kaj je virtualna pisarna?

Podjetniki danes težijo k nižjim stroškom poslovanja in hkrati poskušajo ohraniti visoko kakovost dela in opravljenih storitev. Stroški najema pisarniških prostorov in drugi, s tem povezani stroški, mnogim izmed njih predstavljajo precej visoko postavko, ki bistveno obremenjuje poslovanje.

To še posebej velja za podjetnike, od katerih sama narava dela zahteva nenehne fizične prisotnosti v pisarni - torej za tiste, ki svoje delo večinoma opravljajo od doma ali na terenu. Zanje je ustrezna rešitev najem virtualne pisarne, s katero si zagotovijo tako profesionalnost kot minimalne stroške.

Pri najemu virtualne pisarne gre za najem poslovnega sedeža podjetja. Začasen naslov lahko podjetnik najame za že delujoče podjetje, ki za svoje poslovanje ne potrebuje pisarne, kot tudi za že registrirano podjetje, ki še ne posluje. Na naslov virtualne pisarne podjetnik prejema pošto in fakse in je o vsem dogajanju sproti obveščen. Iz virtualne pisarne so vsi faksi in pošta po želji posredovani na elektronski naslov.

Prepustite nam vaše pisarniško delo

V podjetju Data d.o.o. vam nudimo popolno storitev virtualne pisarne na ugledni lokaciji v kombinaciji z računovodstvom. Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s storitvijo smo vam na voljo na telefonski številki +386 (0)1 6001 530 in na elektronskem naslovu data@data.si. Lahko nas obiščete tudi na sedežu podjetja na Dunajski cesti 136 v Ljubljani.

Povezava: http://data.si/blog/2013/12/04/kaj-je-virtualna-pisarna/