O-STA

Data d.o.o. nacionalni zmagovalec za prestižno Evropsko podjetniško nagrado!

Data d.o.o. je bila izbrana za nacionalnega zmagovalca v tekmovanju za prestižno Evropsko podjetniško nagrado (European Business Awards - EBA), ki jo sponzorira mednarodna mreža podjetij RSM International.

Evropska podjetniška nagrada je neodvisen program, ki je namenjen prepoznavanju in promoviranju odličnosti, najboljših praks in inovacij v evropski podjetniški skupnosti.

V prvi fazi javnega glasovanja je bilo oddanih skoraj 71.000 glasov. Data d.o.o. je prejela največ glasov med slovenskimi tekmovalci, kot so Petrol d.d., Perutnina Ptuj, Agito d.o.o., Iskraemeco Energy Measurement and Management d.d.

Izbrani smo bili med 375 drugimi podjetij iz Evrope in sedaj se bomo v drugem krogu kot eno izmed 30 nacionalnih zmagovalcev, borili za Evropsko podjetniško nagrado.

Druga faza glasovanja se je začela 14. januarja in se zaključi 25. marca. Dobitnik Evropske podjetniške nagrade bo podjetje z največ glasovi na evropski ravni. Slovesna podelitev nagrade bo potekala 27. maja v Atenah.

Adrian Tripp, izvršni direktor EBA je dejal: "Navdušeni smo nad visokimi standardi letošnjega tekmovanja in veseli nas velik odziv javnosti pri ogledu promocijskih posnetkov. Letos je dvakrat več ljudi oddalo svoj glas za enega izmed tekmovalcev. Čestitamo Data d.o.o. za pridobitev naziva nacionalnega zmagovalca in želimo jim veliko uspeha tudi v drugem krogu tekmovanja."

Data d.o.o. bo že tretjič nosila naziv nacionalnega zmagovalca in ponosno zastopala Slovenijo v drugem krogu tekmovanja. Odločno smo vstopili v drugo fazo tekmovanja za Evropsko podjetniško nagrado in upamo na čim več podpore z vašimi glasovi. Le tako bomo lahko evropski podjetniški skupnosti dokazali, da so tudi v Sloveniji uspešna podjetja, z izkušnjami in znanjem, ki lahko Slovenijo ponesejo v vrh evropskega podjetniška.

Podjetje Data d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področju podpore in ustanavljanja podjetij. Pri svojem delu sodeluje z državnimi institucijami podpornega okolja podjetništva, izvaja poslovna svetovanja in usposabljanja, v okviru katerih ustanavlja podjetja brezplačno.

Podprite Data d.o.o., podprite Slovenijo!


Dodatno pojasnilo: http://www.businessawardseurope.com/news/item/100-businesses-reach-final-of-prestigious-european-business-awards-30-voted