O-STA

Nova blagovna znamka papirja ON v Sloveniji

ON je postavil standard kakovosti in hitrosti tiska za nepremazni ofsetni papir.

Podjetje Alpe papir d.o.o., hčerinsko podjetje največjega svetovnega distributerja papirja in kartona Buhrmann, v svojo ponudbo uvaja novo blagovno znamko papirja ON, eno najhitreje rastočih znamk ofsetnega papirja v Evropi. Ponuja najširši asortiman različnih tež papirja te vodilne znamke, ki je na voljo kot standardni ON Offset in ON Business.

ON Business je primeren za predtisk in z zajamčeno kakovostjo za laserski tisk. Zasnovan je posebej za dokumente z zaščitnim znakom podjetja in dopisni papir. S kakovostjo tiska in hitrostjo v tiskarskih strojih predstavlja ON prihodnost ofsetnega tiska.

ON Offset in ON Business v Sloveniji ekskluzivno zastopa in prodaja Alpe papir. Celoten asortiman različnih tež papirja , od 80 - 300 g/m2 standardnih dimenzij, je stalno na zalogi za takojšnjo dobavo po vsej državi.

Podjetje Alpe papir d.o.o., katerega osnovna dejavnost je trgovina na debelo - prodaja različnih vrst papirja in kartona - je bilo ustanovljeno leta 1993. Alpe papir je hčerinsko podjetje multinacionalne družbe Buhrmann, ki ima sedež v Amsterdamu. Prodajni program podjetja obsega širok spekter papirja; od ekskluzivnih papirjev, kartonov in kuvert, brezlesnih ter premaznih papirjev in kartonov do embalažnih papirjev, vrečk, fax papirjev, samokopirnih in samolepilnih papirjev ter folij, sintetičnih in fotokopirnih papirjev. V podjetju je zaposlenih 21 ljudi.V slovenskem prostoru zavzema Alpe papir dominantni položaj, saj kroji smernice v panogi. Alpe papir, ki ne prodaja le papirja, temveč celovito storitev, se nenehno sooča z izzivi trženja in si prizadeva izboljšati distribucijo, ki predstavlja v tej panogi največji prihranek časa in denarja - in to na vseh področjih poslovanja.

Lastnik podjetja Alpe papir - mednarodni koncern Buhrmann - je največji svetovni dobavitelj izdelkov in storitev na področju papirja ter kartona z večstoletno tradicijo. Na poslovnem trgu ponuja izdelke in storitve; od pisarniških in računalniških materialov ter papirja do pomoči pri upravljanju podjetij ter izdelkov in storitev za grafično industrijo. Približno 26.000 zaposlenih deluje v 30 državah Evrope, ZDA in Avstralije. Korporativni center je s sedeži direktorjev koncerna, kontrolingom in ostalo upravo lociran v Amsterdamu. Buhrmann kot vodilno svetovno podjetje na področju papirja in kartona tako za Alpe papir pomeni najboljše izhodišče za odlično poslovanje na slovenskem trgu.