O-STA

Nov program papirja za profesionalno tiskanje iz družbe IBM

Družba IBM je uvedla na tržišče pisarniškega materiala izpopolnjeno linijo univerzalnega papirja, ki zagotavlja "profesionalne rezultate".

Nova linija Pro Paper je papir za tiskanje, ki ga je izbiral IBM zato, ker zagotavlja rezultate, ki jih zahteva komercialna sfera. Papir je bil preizkušen v tiskalnikih, kopirnih strojih, telefaksih in drugi pisarniški opremi vrhunskih blagovnih znamk, ob uporabi najnovejših tehnologij na področju tiskanja in kopiranja dokumentov.

Linija izpolnjuje tisto, kar uporabnik zahteva od univerzalnega pisarniškega papirja: kakovostno tiskanje vsakega tiskalnika ali dobro delovanje kopirnega stroja. Office Pro Paper je zaradi svoje kakovosti v tej liniji na prvem mestu. Zagotavlja odlične rezultate pri uporabi v črnilnih in laserskih tiskalnikih ter v kopirnih strojih, tako pri črno-belem kot tudi pri barvnem tiskanju in kopiranju dokumentov. Linija Pro Paper je hkrati tudi papir, namenjen za oblikovanje zelo kakovostnih barvnih predstavitev (Color Pro Paper), masovni tisk (Print Pro Paper) in drugo zahtevnejšo uporabo.

Danes je v trendu uporaba barvnih omrežnih tiskalnikov in univerzalnih naprav, ki "znajo" kopirati, skenirati, pošiljati fakse in barvno tiskati, saj so prav ti prihodnost oblikovanja poslovnih dokumentov. Linija Pro Paper znamke IBM nudi veliko možnosti uporabe, doseganje profesionalnih rezultatov in enostavnih rešitev.

IBM Copy Pro Paper

Profesionalni papir za črno-belo kopiranje in tiskanje. Cenejša varianta in profesionalni rezultat. Primeren za uporabo v pisarni. Dobavlja se v teži 80 g/m2 in v velikostih A4, A3.

IBM Print Pro Paper

Vrhunski papir za črno-belo kopiranje in tiskanje dokumentov. Papir Print Pro Paper je namenjen za tiskanje in kopiranje v profesionalnih tiskalnikih in kopirnih strojih. Primeren je za obojestransko tiskanje. Dobavlja se v velikostih A4 in A3;

A4 in A3 standardni papir,

A4 z dvema ali štirimi luknjami po straneh,

A4 ugodni paketi po 2.500 pol.

IBM Office Pro Paper

Univerzalni pisarniški papir je primeren za tiskanje, kopiranje in telefaks, za doseganje profesionalnih rezultatov. Ker je primeren tako za črno-beli kot tudi barvni tisk, je najprimernejši za uporabo v pisarni. Dobavlja se v težah 80 in 90 g/m2 ter v velikostih A4 in A3;

A4 in A3 standardni papir, 80 g/m2,

A4 z dvema ali štirimi luknjami po straneh 80 g/m2 in A4 standardni papir 90 g/m2.

IBM Document Pro Paper

Zelo kakovostni pisarniški papir za pomembne prestavitve in poslovne dopise. Ta prava izbira za dokumente, pri katerih je kakovost na prvem mestu! Dobavlja se v težah 80, 90, 100 g/m2 ter velikostih A4 in A3;

A4 in A3 standardni papir 80 g/m2,

A4 z dvema ali štirimi luknjami po straneh 80 g/m2

A4 standardni papir 90 g/m2, a

A4 standardni papir 100 g/m2

IBM Colored Paper

Večnamenski barvni papir za bolj učinkovito poslovno komuniciranje. Colored Paper je primeren za uporabo v vseh tiskalnikih in kopirnih strojih in tiskanje barvnih in črno-belih dokumentov. Na voljo je v več barvnih odtenkih. Dobavlja se v težah 80 in 160 g/m2, ter v velikostih A4 in A3;

A4 in A3 standardni papir 80 g/m2,

A4 in A3 standardni papir 160 g/m2.

IBM Inkjet Pro Paper

Izrazito beli papir za dovršeno razlikovanje barv. Zaradi svoje vrhunske kakovosti je papir Inkjet Pro Paper najprimernejši za tiskanje v črnilnih tiskalnikih. Dobavlja se v teži 90 g/m2 in v velikosti A4.

IBM Color Pro Paper

Papir za barvno tiskanje poslovnih obvestil in promocij za vrhunsko razlikovanje barv. Papir Color Pro Paper odlikuje vrhunska kakovost tiskanja. Primeren je za uporabo v barvnih kopirnih strojih in barvnih laserskih tiskalnikih. Dobavlja se v težah od 90 do 250 g/m2 in v velikostih A4, A3 in SRA3;

A4 in A3 standardni papir 90 g/m2,

A4, A3, SRA3 standardni papir 100 g/m2,

A4, A3, SRA3 standardni papir 120 g/m2,

A4, A3, SRA3 standardni papir 160 g/m2,

A4, A3, SRA3 standardni papir 200 g/m2,

A4, A3, SRA3 standardni papir 250 g/m2.

Papir za tiskanje znamke IBM lahko kupite pri specializiranih prodajalcih pisarniškega materiala ali papirnicah, oziroma neposredno pri podjetju Alpe papir d.o.o. Ljubljana, ki je uradni distributer v Sloveniji. Za več informacij se pozanimajte v prodaji podjetja Alpe papir d.o.o., na tel. št. 01/546 64 50.

IBM je svetovna vodilna družba na področju komercialnih rešitev. Več informacij o pisarniškem materialu in materialu za tiskanje ter drugih izdelkih in storitvah družbe IBM boste našli na spletnih straneh www.ibm.com. ter www.professional-paper.com.

Podjetje Alpe papir d.o.o., katerega osnovna dejavnost je trgovina na debelo - prodaja različnih vrst papirja in kartona - je bilo ustanovljeno leta 1993. Alpe papir je hčerinsko podjetje multinacionalne družbe Buhrmann, ki ima sedež v Amsterdamu. Prodajni program podjetja obsega širok spekter papirja; od ekskluzivnih papirjev, kartonov in kuvert, brezlesnih ter premaznih papirjev in kartonov do embalažnih papirjev, vrečk, fax papirjev, samokopirnih in samolepilnih papirjev ter folij, sintetičnih in fotokopirnih papirjev. V podjetju je zaposlenih 20 ljudi.V slovenskem prostoru zavzema Alpe papir dominantni položaj, saj kroji smernice v panogi. Alpe papir, ki ne prodaja le papirja, temveč celovito storitev, se nenehno sooča z izzivi trženja in si prizadeva izboljšati distribucijo, ki predstavlja v tej panogi največji prihranek časa in denarja - in to na vseh področjih poslovanja.

Lastnik podjetja Alpe papir - mednarodni koncern Buhrmann - je največji svetovni dobavitelj izdelkov in storitev na področju papirja ter kartona z več kot stoletno tradicijo. Na poslovnem trgu ponuja izdelke in storitve; od pisarniških in računalniških materialov ter papirja do pomoči pri upravljanju podjetij ter izdelkov in storitev za grafično industrijo. Približno 26.000 zaposlenih deluje v 30 državah Evrope, ZDA in Avstralije. Korporativni center je s sedeži direktorjev koncerna, kontrolingom in ostalo upravo lociran v Amsterdamu. Buhrmann kot vodilno svetovno podjetje na področju papirja in kartona tako za Alpe papir pomeni najboljše izhodišče za odlično poslovanje na slovenskem trgu.