O-STA

Allied Telesyn v Evropi še bolj dejaven

Povečano povpraševanje po njihovih omrežnih izdelkih je Allied Telesyn vzpodbudilo, da so odprli nove pisarne in povečali število zaposlenih v več državah po Evropi.

llied Telesyn (www.alliedtelesyn.com), vodilni svetovni dobavitelj enostavnih rešitev za omrežja IP za podjetja vseh velikosti, je danes objavil, da bo do konca leta razširil obseg poslovanja v Evropi za 25%.

Letos je Allied Telesyn že odprl pisarne v Varšavi, Moskvi in Lizboni, v Kolnu pa še tretjo nemško pisarno. Rast je zahtevala tudi selitev v večjo pisarno v Italiji in Veliki Britaniji. Da bi podprli izjemno prodajo v Evropi, je Allied Telesyn odprl tudi novo vrhunsko večjezično tehnološko opremljeno središče za podporo uporabnikom v Amsterdamu ter tako poudaril svojo zavezo – podpreti prodajalce in končne uporabnike po vsej Evropi.

"Vse bolj smo znani kot izdelovalec kakovostnih, zanesljivih in cenovno ugodnih izdelkov za omrežja tako v Evropi kot tudi po vsem svetu," je povedal Miodrag Šundič, podpredsednik prodaje v Evropi pri podjetju Allied Telesyn. "Izjemna rast, ki smo jo doživeli pri prodaji izdelkov – priljubljena stikala Rapier WAN Layer-3, prehodi za internetno telefonijo VoIPTalk IP, kabelska in oprema xDSL ter rešitve za brezžična omrežja – potrjuje, da je Allied Telesyn pri trženju izdelkov po vsej Evropi izjemno uspešen."

Imena izdelkov in znamka Allied Telesyn so postali v zadnjih letih zelo prepoznavni, povpraševanje v Evropi pa se je povečevalo z letno stopnjo približno 25 odstotkov. Načrtovano povečanje podpore uporabnikom – večanje kapacitet podjetja za 25 odstotkov do konca leta 2001 – zagotavlja, da bo kakovost storitev podjetja rasla hkrati z večanjem obsega prodaje.

"Zavezani smo predvsem razvoju – v geografskem in tehnološkem smislu," je dodal Piero Bottini, podpredsednik, odgovoren za trženje sistemov. "Boljša prisotnost, zlasti v obliki podpore v kritičnih situacijah kot jo zagotavlja naš center v Amsterdamu, dokazuje našo predanost lastni, v svetu zelo priznani znamki. Popolnoma se zavedamo pomembnosti krajevnih zastopnikov, ki jih podpirajo vrhunski strokovnjaki podjetja Allied Telesyn."

Allied Telesyn je za poslovno leto 2001 napovedal 25-odstotno povečanje prihodka od prodaje – v vzhodni Evropi pa bo rast predvidoma kar 40-odstotna. Z velikimi investicijami v raziskave in razvoj bo Allied Telesyn še naprej razvijal opremo Layer 3, poleg tega pa se bo osredotočil tudi na okolja v krajevnih, globalnih in mobilnih omrežjih.

----------------------------------------------------------------------
Allied Telesyn – podjetje za omrežne sisteme

Ameriško podjetje Allied Telesyn deluje od leta 1987 in zaposluje več kot 2.500 ljudi. Sedeža podjetja sta na Japonskem (Tokio) in v ZDA (Bothell), svoja predstavništva pa imamo v 11 državah po vsem svetu (evropsko je v Amsterdamu). Izdelujemo vrhunsko omrežno opremo za mala in velika omrežja, internet (usmerjevalnike, razdelilnike, stikala, vmesnike LAN, pretvornike signalov, medije …)ter izdelke Ethernet, Fast Ethernet in Gigabit Ethernet. Tako smo edini svetovni ponudnik celovitih rešitev za vse omrežne infrastrukture, od adapterskih kartic do usmerjevalnikov. Vsem izdelkom zagotavljamo kvaliteto, garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje in brezplačno tehnično podporo. Na voljo so prek velike mreže svetovalcev, prodajalcev in katalogov, predstavljeni pa so tudi na spletni strani www.alliedtelesyn.com.