O-STA

Ste polni idej?

Prijavite svojo najbolj inovativno idejo na razpis INATRI, ki ga organizira GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana v sodelovanju s projektno skupino mladih krativcev. Na razpisu lahko sodelujete mladi med 15. in 29. letom, odrasli med 30. in 40. letom ter odrasli nad 41. letom starosti.

Kako se prijaviti?

Vsaka oseba, formalno ali neformalno društvo kot nosilec ideje lahko prijavi le eno idejo. Kot soavtor lahko sodelujete pri največ treh prijavah. Prijavite lahko zamisel za nov izdelek, postopek ali storitev, izboljšan izdelek ali rešitev, ki rešuje določen problem. Prijavnico lahko pošljete po pošti ali preko elektronske pošte.

Nagrade so vključitev v podjetniški inkubator, brezplačno 6-mesečno mentorstvo za podjetništvo, izdelava celostne grafične podobe za njihovo podjetniško rešitev, edan v pisarni z uspešnim managerjem, srečanje in pogovori z uspešnimi podjetniki, deležba pri gospodarskih obiskih in srečanjih (GZS-ZOR), uporaba start up Geek House (Tehnološki park), uporaba prostorov za sestanke (GZS ZOR), brezplačni seminarji in delavnice (GZS ZOR), individualni coaching v podjetništvu, načrt osebnega in kariernega razvoja.

Nagrade bodo podeljene na dogodku Izzivi gospodarskega razvoja 2014.

Namen razpisa je motiviranje različnih skupin in posameznikov, ki se spogledujejo z idejo o podjetništvu in so polni idej. Več o tem se lahko naučite na brezplačnem seminarju Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo.

Pripravila Maja Bohar