O-STA

Povečajte svoj profesionalni ugled z LinkedInom

Med vsemi socialnimi omrežji je LinkedIn še najbolj povezan z razvijanjem posla in ustvarjanjem kariernih priložnosti. Podjetje lahko na njem predstavi svojo dejavnost, izdelke, storitve in zaposlene ter se ponudi kot potencialni delodajalec. Ustvarite svojo socialno mrežo znotraj svoje stroke in na spletu ustvarite svoj profesionalni ugled. Preberite si načine, kako čim bolj učinkovito uporabiti LinkedIn za svoje podjetje.

Čim več informacij

Na svojem profilu izpolnite čim več informacij o svojem podjetju in dodajte resno poslovno fotografijo. Tako boste dvignili svojo kredibilnost in ustvarili vtis zaupanja vrednega podjetja. Storitve in izdelke predstavite na atraktiven način in uredite zavihke, kjer jih predstavljate.

Povežite se

Svoj račun na LinkedInu povežite z ostalimi računi socialnih omrežij. Ki jih imate. Povežite se v skupine. Zaprosite zadovoljne stranke, da vas priporočijo na socialnem omrežju. Prosite svoje direktne kontakte, da vas povežejo s svojimi kontakti. Iščite povezave znotraj področja, kjer imate sedež podjetja.

Objavljajte

Objavljajte pomembne informacije o vaši stroki in vašem podjetju. Naj bodo objave kontinuirane, naredite tudi vprašalnike in ankete. Odgovarjajte na vprašanja drugih.

LinkedIn Analytics

Spremljajte svoj napredek in dosegajte boljše rezultate na vašem profilu. Informirajte se o tem, kar je najbolj zanimivo za vaše sledilce in jim prilagodite svojo vsebino.

Za več informacij o oglaševanju na spletu se udeležite brezplačnega izobraževanja Kako uspešno tržimo na spletu in Kako pridobiti in zadržati kupca ter marketinški načrt.

Pripravila Maja Bohar

http://data.si/blog/2014/05/07/povecajte-svoj-profesionalni-ugled-z-linkedin/