O-STA

Podjetje REAL security podpisalo distribucijsko pogodbo s podjetjem Digital Vision LTD. iz Londona

REAL idea, oddelek podjetja REAL security odpira vrata arhiva podjetja DIGITALVISION Ltd. z več kot 300.000 slikami, z v naprej posnetimi kratkimi filmskimi kadri, glasbo in drugimi grafičnimi pripomočki, ki so namenjeni za komercialno uporabo v oglaševalske namene

Slovenija (18.11. 2002) - REAL idea(www.real-sec.com) je danes najavila pričetek sodelovanja z Londonskim podjetjem DigitalVision LTD., ki je specializirano na področju nudenja slik, v naprej posnetih kratkih filmskih kadrov, glasbe in drugih grafičnih pripomočkov, ki so namenjeni za komercialno uporabo v oglaševalske namene. Omenjena paleta produktov bo prišla še posebej prav oglaševalskim agencijam, založnikom in podjetjem, saj se bodo po novem lahko v zvezi z vprašanji in naročili obrnili kar na lokalno podjetje.

Z vstopom na slovenski trg so se v REAL ideiodločili povečati število naročnikov z v naprej pripravljeno kadrovsko zasedbo, ki bo skrbela ne le za prodajo, temveč tudi za svetovanje ob izbiranju fotografij ali drugih produktov iz ponudbe.

Prav tako bodo lahko agencije oziroma drugi naročniki ob pričetku trženja uveljavili 20% rabat na vsa slikovna gradiva iz baze na spletu, ki se nahaja na spletnem naslovu: http://www.real-sec.com/produkti/digital.html. Postopek naročanja in prejetja slikovnih materialov traja le nekaj minut, saj je ves sistem računalniško podprt in stranka dobi naročeno sliko preko elektronske pošte. Novost, ki jo podjetje DigitalVision prinaša na slovenski trg, je prav gotovo zraven izredno kvalitetnih slik, tudi nova oblika fotografije sestavljena iz več plasti, ki jih lahko poljubno odvzamemo in spet dodamo, kar omogoča večjo kreativnost, saj lahko iz ene slike dobimo kar nekaj različnih izpeljank.

Že sedaj lahko stranke preko http://www.real-sec.com/produkti/digital.html pregledujejo, naročajo in tudi plačujejo za slike in druge materiale. Strani so v angleškem jeziku.

"S podpisom distribucijske pogodbe za podporo izdelkom DigitalVisiona uresničujemo željo po zastopanju tega zelo priznanega podjetja in stopamo na slovenski oglaševalski trg. V novembru načrtujemo tudi izdajo novega kataloga našega partnerja iz Londona, ki ga bomo prvim petdesetim agencijam oz. večjim naročnikom poslali brezplačno. Nov katalog se imenuje "!VIE" in ponuja veliko novih svežih fotografij in tematik. Slovenski oglaševalski trg je postal zelo zahteven, zato smo toliko bolj prepričani v uspeh in dobro sodelovanje z oglaševalskimi agencijami in drugimi uglednimi organizacijami, ki delujejo na tem področju, saj je ponudba našega partnerja zares izjemno kvalitetna!" je povedal Renato Uhl, vodja prodaje pri podjetju REAL security.