O-STA

Slovensko podjetje REAL security d.o.o. podpisalo distribucijo varnostnih rešitev s podjetjem Yosemite Technologies Inc.

REAL security d.o.o. iz Maribora prevzelo uradno distribucijo enega izmed največjih svetovnih proizvajalcev programske opreme za zaščito pred izgubo podatkov in avtomatsko obnavljanje le teh, podjetja Yosemite Technologies Inc. iz Fresna (Kalifornija, ZDA) za področje Slovenije, vseh držav bivše Jugoslavije, Madžarsko, Češko, Slovaško in celotno Poljsko.

Yosemite Technologies Inc. je specializirano podjetje za načrtovanje, razvoj, podporo in trženje družine programov za izdelavo varnostnih kopij pod skupnim imenom TapeWare. Podjetje je globalno, s podružnicami v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Tesno sodeluje z vodilnimi proizvajalci strojne opreme za izdelovanje varnostnih kopij (Dell, HP, Seagate, OnStream, Freecom) in tako TapeWare zelo hitro postaja eden najpopularnejših programov v industriji.

Od predstavitve prve različice podjetje neprestano nadgrajuje, izboljšuje in razširja družino izdelkov TapeWare. Ti so danes neodvisni od operacijskega sistema (podpirajo operacijske sisteme Windows, NetWare in Linux z jedrom 2.0.36 ali višjim), imajo večjezično podporo, možnost obnove po katastrofi (Distaster Recovery), upravljanje na daljavo in prednastavljene urnike za izdelovanje kopij in ostala opravila.

"Za sodelovanje z Yosemite Technologies Inc. smo se odločili iz preprostega razloga in to je ta, da gre pri rešitvah omenjenega podjetja za visoko kakovostne že preverjene rešitve, ki smo jih v lastnem laboratoriju tudi sami preizkusili in delujejo na večini znanih operacijskih sistemov (Windows OS, NetWare OS, LINUX OS, UNIX OS). Prav tako bi želel poudariti, da gre pri Tapewaru za izredno zmogljivo in preizkušeno rešitev, ki je kar za nekajkrat cenejša od konkurenčnih rešitev. Med najpomembnejše stranke in partnerje spadajo največja svetovna podjetja s področja računalništva kot so: Hewlett Packard, DELL, Seagate, OnStream, Freecom in drugi. REAL security d.o.o. je z distribucijo izdelkov Tapeware proizvajalca Yosemite Technologies Inc. zaokrožil spekter svoje ponudbe s področja zagotavljanja celovitih rešitev za podjetja. Programsko opremo Tapeware bomo slovenskemu trgu približali preko mreže lokalnih partnerjev in zastopnikov!" je še dodal vodja prodaje podjetja REAL security d.o.o., Renato Uhl.

O podjetju REAL security d.o.o.

Slovensko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo svetovno najbolj priznanih varnostnih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, požarnih pregrad, VPN tehnologij, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.