O-STA

Ahorro Corporation je prešel na StoneGate(tm)

Pri Ahorro Corporation so ugotovili, da StoneGate nudi idealno kombinacijo velike zmogljivosti in razporejanja prometa med internetnimi povezavmi.

Madrid, Španija - Stonesoft, vodilni proizvajalec varnostnih in HA (High Availability) rešitev za organizacije, ki ga v Sloveniji uradno zastopa distribucijska hiša varnostnih rešitev REAL security, je objavil, da je Ahorro Corporation, vodilno finančno-investicijsko podjetje v Španiji, zamenjalo svojo obstoječo rešitev za Stonesoftov StoneGate High Availability Firewall and VPN.

Ahorro Corporation je skupina podjetij, posvečenih nudenju investicijskih storitev; med drugimi je delničar tudi Spanish Confederation of Savings Banks (CECA). Aktivnosti Ahorra zajemajo borzne storitve, investicijsko bančništvo, specializirane borzno-posredniške storitve, svetovanje in analizo ter še mnogo drugih storitev.

Celotno novico v angleškem jeziku lahko najdete na naslovu http://www.stonesoft.com/document/art/2911.html.

O StonesoftStonesoft Corporation (HEX:SFT1V), podjetje ustanovljeno leta 1990, je vodilno programsko podjetje z mednarodno pisarno v Helsinkih - Finska; ameriško pisarno v Atlanti - Georgia in pisarno za azijsko pacifiški prostor v Singapuru. Stonesoft je ponudnik globalne tehnologije omrežne varnosti in velike dosegljivosti (clustering) za podjetja, ki uporabljajo poslovno kritične omrežne aplikacije na Internetu in mobilnih strežnikih. Stonesoft-ov Stonegate(TM) je požarni zid in rešitev VPN, ki ponuja napredno varnost, dinamično razvrščanje obremenjenosti in veliko dosegljivost. Produkti StoneBeat(R) dodajajo enako funkcionalnost ostalim požarnim zidom, spletu in nadzoru nad vsebinami v omrežnih in brezžičnih okoljih. Vse rešitve Stonesoft-a so narejene tako da podpirajo varno, vedno dosegljivo globalno okolje. Za več informacij o Stonesoft-u in njihovih izdelkov obiščite www.stonesoft.com.