O-STA

StoneGate sedaj tudi za IBM zSeries

Stonesoft StoneGate, ki je sedaj na voljo tudi za IBM zSeries Mainframe, postavlja nove rekorde v razširljivosti in zmogljivosti požarnih zidov

Atlanta, ZDA in Helsinki, Finska - Stonesoft, vodilni proizvajalec varnostnih in HA (High Availability) rešitev za organizacije, ki ga v Sloveniji zastopa distribucijska hiša varnostnih rešitev REAL security d.o.o., je sporočill, da je njihov izdelek StoneGate High Availability Firewall and VPN(tm) sedaj na voljo tudi za IBM eServer zSeries.

StoneGate za zSeries, edina certificirana komercialna rešitev za požarni zid za Linux na IBM zSeries, je bil 22. januarja predstavljen na sejmu LinuxWorld v New Yorku. Organizacije lahko sedaj s StoneGateom za Linux na zSeries svoje navidezne strežnike in navidezna omrežja zaščitijo s požarnim zidom in z njimi uporabljajo navidezna zasebna omrežja (VPN) ter tako učinkovito zavarujejo svoje podatkovne centre.

S StoneGateom za Linux na IBM zSeries ni več potrebe po zunanjih požarnih zidovih med "front-end" in "back-end" aplikacijami, kar močno zmanjša stroške pri investicijah in vzdrževanju. Omogoča pa tudi več hkratno delujočih požarnih zidov v okolju navideznih omrežij in s tem do sedaj nedosegljivo razširljivost in zmogljivost - propustnost požarnega zidu lahko presega 10Gb za en proces.

Za podrobnejše informacije obiščite spletno stran na naslovu http://www.stonesoft.com/products/StoneGate/StoneGate_for_zSeries/.

OStonesoft

Stonesoft Corporation (HEX:SFT1V), podjetje ustanovljeno leta 1990, je vodilno programsko podjetje z mednarodno pisarno v Helsinkih - Finska; ameriško pisarno v Atlanti - Georgia in pisarno za azijsko pacifiški prostor v Singapuru. Stonesoft je ponudnik globalne tehnologije omrežne varnosti in velike dosegljivosti (clustering) za podjetja, ki uporabljajo poslovno kritične omrežne aplikacije na Internetu in mobilnih strežnikih. Stonesoft-ov Stonegate(TM) je požarni zid in rešitev VPN, ki ponuja napredno varnost, dinamično razvrščanje obremenjenosti in veliko dosegljivost. Produkti StoneBeat(R) dodajajo enako funkcionalnost ostalim požarnim zidom, spletu in nadzoru nad vsebinami v omrežnih in brezžičnih okoljih. Vse rešitve Stonesoft-a so narejene tako da podpirajo varno, vedno dosegljivo globalno okolje. Za več informacij o Stonesoft-u in njihovih izdelkov obiščite www.stonesoft.com.