O-STA

iCognito PureSight je dobil oceno "Best Buy" revije SC Magazine

Maribor, Slovenija - Distribucijska hiša varnostnih rešitev REAL security je danes posredovala novico, da je SC Magazine, na svetu vodilna revija na področju računalništva in informacijske varnosti, nagradila rešitev PureSight z njihovo najvišjo oceno: "SC Magazine Best Buy". Marca 2003 so zbrali, preizkusili in ocenili 14 vodilnih izdelkov s področja filtriranja vsebin in izmed vseh je bil le iCognitov izdelek PureSight izbran za naziv "Best Buy".

Povezetek opisa

PureSight nudi dinamično filtriranje z inteligentnim razpoznavanjem, ki poveča stopnjo zaščite in zmanjša število napak pri filtriranju. Poleg standardnega pregledovanja vsebine, vključuje PureSightov pregledovalni modul tudi iCognitove lastne algoritme nevronskih mrež.

Takoj po zelo preprosti namestitvi filtriranje že deluje z naborom osnovnih pravil. Preko učinkovitega spletnega upravljalnega vmesnika pa lahko ta nabor pravil poljubno spreminjamo in nastavljamo.

Ocene

Možnosti: 4

Preprostost uporabe: 5

Zmogljivost: 5

Dokumentacija: 5

Podpora: 5

Razmerje vrednost/cena: 5

SKUPNA OCENA: 5

*največja možna ocena je 5

Več o tem testu si lahko preberete na naslovu

http://www.scmagazine.com/scmagazine/2003_03/test_02/index.html

O podjetju iCognito

iCognito je vodilni proizvajalec rešitev za filtriranje internetnih vsebin (Internet Access Management (IAM)). Podjetjem, izobraževalnim ustanovam, ponudnikom internetnih storitev in domačim uporabnikom nudi vodilne rešitve, ki temeljijo na vrhunskih tehnologijah umetne inteligence in združujejo realno-časovno analiziranje internetnih vsebin z orodji za filtriranje, pregledovanje in blokiranje. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran na naslovu www.icognito.com.