O-STA

Glavni urad za tehnologijo ameriške vojske je za zaščito več kot 1,1 milijona uporabnikov pričel uporabljati programsko opremo Trend Micro

Cupertino, CA - Trend Micro, vodilni proizvajalec protivirusne opreme in rešitev za zaščito pred neustreznimi in nezaželenimi internetnimi vsebinami, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora, je objavil, da je Glavni urad za tehnologijo ameriške vojske za zaščito več kot 1,1 milijona svojih uporabnikov pričel uporabljati izdelke Trend Micro InterScan VirusWall, Trend Micro eManager in Trend Micro ServerProtect for EMC Celerra. Našteta programska oprema je nameščena na internetnih prehodih in strežnikih in je namenjena zaščiti pred virusi, škodljivo vsebino in nezaželeno elektronsko pošto.

V glavnem uradu za tehnologijo ameriške vojske (CTO - Chief Technology Office) so želeli kvaliteten, razširljiv, zanesljiv in učinkovit izdelek, ki bi deloval tudi v zelo dinamičnem okolju aplikacij in strežnikov. Po pregledu ponudb različnih proizvajalcev protivirusne opreme, so se njihovi inženirji odločili za Trend Micro.

CTO uporablja Trend Micro InterScan VirusWall za zmogljivo realno-časovno zaščito pred virusi in drugo škodljivo programsko kodo v SMTP, HTTP in FTP prometu, ki potuje preko internetnih prehodov (gateway). Poleg tega njegov dodatek eManager nudi zaščito pred nezaželeno elektronsko pošto in možnost upravljanja s poštnim prometom za boljši izkoristek omrežnih povezav. Tretji uporabljen izdelek, ServerProtect for EMC Celerra, pa pri CTO uporabljajo za učinkovito, centralizirano protivirusno pregledovanje datotečnih strežnikov Celerra.

Poleg CTO uporablja Trend Microvo programsko opremo še veliko število drugih ameriških vladnih agencij in uradov:

- Office of the President,

- Social Security Administration,

- US Census Bureau,

- US Department of Agriculture,

- US Department of Commerce,

- US Department of Energy,

- US Department of Justice,

- US Department of Transportation,

- City of San Francisco Air Logistic Command,

- Federal Deposit Insurance Corporation,

- US Department of Defence,

- Joint Chiefs of Staff,

- National Warfare Center,

- Naval War College,

- US Patent and Trademak Office,

- US State Department.

O Trend Micro Inc.Trend Micro Inc. je vodilno podjetje na področju programske opreme in storitev za mrežno protivirusno zaščito in zaščito pred neustreznimi internetnimi vsebinami. Podjetje ima svoj severno-ameriški sedež v Cupertinu, CA in poslovne enote pa po vsem svetu. Trend Microve izdelke prodajajo posredniki po vsem svetu. Za dodatne informacije in poskusne različice vseh Trend Microvih izdelkov obiščite spletno stran www.trendmicro.com.

O REAL security d.o.o.

REAL security d.o.o. je slovensko podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem svetovno najbolj priznanih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo svoje distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.