O-STA

StoneGate 2.0.2 je prejel najvišjo nagrado organizacije NSS Group - NSS Gold

Slovenija - 30.december 2002 - REAL security d.o.o. (www.real-sec.com), slovenska distribucijska hiša varnostnih rešitev je danes objavila novico, da je njihov partner Stonesoft Inc, postal član elitne skupine podjetji, ki so bila nagrajena z nagrado NSS Gold organizacije NSS Group. To je glavna Evropska organizacija za testiranje omrežji in varnosti informacijske infrasturkture in je v svojem dolgoletnem delu podelila le 5 takšnih nagrad.

Zadnji test je vključeval več različnih proizvajalcev (Cisco, CyberGuard, Equiinet, FSS BizGuardian in Stonesoft) in je bil namenjen preizkusu varnosti in zmogljivosti njihovih rešitev. Izdelki so lahko prejeli več različnih nagrad, vključno z NSS Tested, NSS Approved in NSS Gold - to nagrado lahko dobijo le izdelki, ki imajo eno ali več odličnih unikatnih značilnosti; izdeleki, ki imajo veliko vrednost in dajejo rezultate, ki so blizu idelanih. Poročilo tega testa - The Firewall Group Test, Edition 1 - je na voljo na spletni strani http://www.nss.co.uk.

Za celotno novico v angleškem jeziku sledite tej povezavi.

http://www.stonesoft.com/document/art/2858.html

O NSS

NSS Group je v Evropi glavna neodvisna organizacija za testiranje omrežji in varnosti informacijske infrastrukture. Sedež ima v Veliki Britaniji, oddelke za testiranje pa še v Franciji. Skupina je sestavljena iz dveh delov: NSS Network Testing Laboratories in Network Security Services. Njihovi strokovnjaki nudijo omrežne in varnostne storitve strankam na celem svetu. Več podatkov o organizaciji, vključno s poročili njihovih testov, lahko najdete na njihovi spletni strani na naslovu http://www.nss.co.uk.

O Stonesoft

Stonesoft Corporation (HEX:SFT1V), podjetje ustanovljeno leta 1990, je vodilno programsko podjetje z mednarodno pisarno v Helsinkih - Finska; ameriško pisarno v Atlanti - Georgia in pisarno za azijsko pacifiški prostor v Singapuru. Stonesoft je ponudnik globalne tehnologije omrežne varnosti in velike dosegljivosti (clustering) za podjetja, ki uporabljajo poslovno kritične omrežne aplikacije na Internetu in mobilnih strežnikih. Stonesoft-ov Stonegate(TM) je požarni zid in rešitev VPN, ki ponuja napredno varnost, dinamično razvrščanje obremenjenosti in veliko dosegljivost. Produkti StoneBeat(R) dodajajo enako funkcionalnost ostalim požarnim zidom, spletu in nadzoru nad vsebinami v omrežnih in brezžičnih okoljih. Vse rešitve Stonesoft-a so narejene tako da podpirajo varno, vedno dosegljivo globalno okolje. Za več informacij o Stonesoft-u in njihovih izdelkov obiščite www.stonesoft.com.

Stonesoft, StoneBeat in Stonegate so last Stonesoft Corporation. Vsa druga imena podjetij in izdelkov so last njihovih lastnikov.

O podjetju REAL security d.o.o.

Slovensko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo svetovno najbolj priznanih varnostnih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, požarnih pregrad, VPN tehnologij, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.