O-STA

Stonesoft StoneGate je bil nagrajen z nagrado "Best of 2002"

Helsinki, Finska in Atlanta, ZDA - Stonesoft, vodilni proizvajalec varnostnih in visoko dostopnih rešitev za organizacije, je povedal, da je vodilna publikacija za varnost - SC Maganize - nagradila njegov izdelek StoneGate High Availability Firewall and VPN z nagrado "Best of 2002" v kategorijah požarnih zidov in VPN rešitev; izdelek je v tudi v teh kategorijah seznama "SC Magazine Best Buy".

Pri SC Magazine so v letu 2002 pregledali in preizkusili več 100 izdelkov, nagrado "Best of 2002" pa podelili izdelkom, ki so v svoji kategoriji najboljši in se lahko spopadajo z vsemi varnostnimi težavami, s katerimi se srečujejo današnja podjetja.

SC Magazine na izdelke gleda z uporabnikovega stališča in jih preizkuša v resničnih scenarijih ter išče več kot le visoko zmogljivost izdelka - odločilnih je veliko drugih faktorjev, kot so kvaliteta podpore, vrednost izdelka in prijaznost do uporabnika (preprostost uporabe).

V svojem poročilu so StoneGate označili kot robusten izdelek, ki s svojo popolno funkcionalnostjo predstavlja idealen izdelek za porazdeljena omrežja in okolja s kritičnim prometom. Zaradi v paket vključene podpore gručam (clustering) in možnosti preklopa prometa na drug požarni zid v primeru izpada (failover), so zaključili, da StoneGate nudi popolno funkcionalnost v enem paketu in bistveno prekaša mnoge druge požarne zidove in rešitve za VPN.

O Stonesoft

Stonesoft Corporation (HEX:SFT1V), podjetje ustanovljeno leta 1990, je vodilno programsko podjetje z mednarodno pisarno v Helsinkih - Finska; ameriško pisarno v Atlanti - Georgia in pisarno za azijsko pacifiški prostor v Singapuru. Stonesoft je ponudnik globalne tehnologije omrežne varnosti in velike dosegljivosti (clustering) za podjetja, ki uporabljajo poslovno kritične omrežne aplikacije na Internetu in mobilnih strežnikih. Stonesoft-ov Stonegate(TM) je požarni zid in rešitev VPN, ki ponuja napredno varnost, dinamično razvrščanje obremenjenosti in veliko dosegljivost. Produkti StoneBeat(R) dodajajo enako funkcionalnost ostalim požarnim zidom, spletu in nadzoru nad vsebinami v omrežnih in brezžičnih okoljih. Vse rešitve Stonesoft-a so narejene tako da podpirajo varno, vedno dosegljivo globalno okolje. Za več informacij o Stonesoft-u in njihovih izdelkov obiščite www.stonesoft.com.