O-STA

Stonesoft StoneGate je prejel nagrado "Firewall Checkmark"

Helsinki, Finska in Atlanta, ZDA - Stonesoft, vodilni proizvajalec varnostnih in visoko dostopnih rešitev za organizacije, je povedal, da so laboratoriji West Coast Labs nagradil njegov izdelek StoneGate High Availability Firewall and VPN z nagrado "Firewall Checkmark". Ta nagrada pomeni globalno certifikacijo, ki potrjuje, da StoneGate izpolnjuje visoke zahteve po zaščiti sistemov pred velikim številom pogostih napadov iz zunanjega in notranjega omrežja.

Testiranje, ki ga izvedajajo pri West Coast Labs posnema resnične scenarije v vrhunskem laboratorijskem okolju. Statusi izdelkov, ki prejmejo to nagrado, so objavljeni na sletni strani http://www.check-mark.com in se obnavljajo vsako leto.

O Stonesoft

Stonesoft Corporation (HEX:SFT1V), podjetje ustanovljeno leta 1990, je vodilno programsko podjetje z mednarodno pisarno v Helsinkih - Finska; ameriško pisarno v Atlanti - Georgia in pisarno za azijsko pacifiški prostor v Singapuru. Stonesoft je ponudnik globalne tehnologije omrežne varnosti in velike dosegljivosti (clustering) za podjetja, ki uporabljajo poslovno kritične omrežne aplikacije na Internetu in mobilnih strežnikih. Stonesoft-ov Stonegate(TM) je požarni zid in rešitev VPN, ki ponuja napredno varnost, dinamično razvrščanje obremenjenosti in veliko dosegljivost. Produkti StoneBeat(R) dodajajo enako funkcionalnost ostalim požarnim zidom, spletu in nadzoru nad vsebinami v omrežnih in brezžičnih okoljih. Vse rešitve Stonesoft-a so narejene tako da podpirajo varno, vedno dosegljivo globalno okolje. Za več informacij o Stonesoft-u in njihovih izdelkov obiščite www.stonesoft.com.