O-STA

Kako doseči boljšo vidljivost spletne strani?

Se strinjate, da bi imeli več strank, če bi bila vaša spletna stran bolj vidna na spletu? To lahko dosežete tako, da optimizirate spletno stran za iskalnik.

Kaj je optimizacija spletne strani?

Optimizacija spletne strani je postopek izboljšanja vidljivosti spletne strani na iskalnikih prek neplačanih iskalnih rezultatov. To dosežete s tem, da prilagodite vsebino tako, da se boste ob iskanju določenih ključnih besed uvrstili čim višje v iskalnikih. Vsak spletni iskalnik ima svoja pravila razvrščanja zadetkov, ki se izpišejo, ko vpišemo želen iskalni pojem. Cilj optimizacije spletnih strani je torej doseči čim večje rangiranje za iskalne pojme, ki ste jih določili kot ključne besed.

Prijava na izobraževanje Kako pristopiti k izdelavi dobre spletne strani

Druge oblike optimizacije kot na primer ciljano oglaševanje se osredotočajo na plačljive iskalne rezultate. Višje kot se spletna stran pojavi med iskalnimi zadetki, več uporabnikov spletnega iskalnika bo obiskalo spletno stran. Kot produktivna oglaševalska poteza so se izkazali Google Adwords, o katerih lahko več preberite tukaj.

Preden se odločite, kakšno vsebino boste dali na vašo spletno stran, vam priporočamo, da se udeležite našega izobraževanja Kako pristopiti k izdelavi dobre spletne strani. Ali še iščete ponudnika za izdelavo spletne strani? Preverite našo ponudbo izdelave spletne strani. V kolikor bi spletno stran radi izdelali in urejali sami, priporočamo obisk naše delavnice Spletna stran TO GO.

Pripravila: Anja Grahek

Prijava na izobraževanje Spletna stran TO GO

Povezava do članka: http://data.si/blog/2015/01/23/kako-doseci-boljso-vidljivost-spletne-strani/