O-STA

Kako bomo po novem uporabljali Twitter?

Pred nekaj tedni smo pisali o tem, da je Instagram je po številu uporabnikov prehitel Twitter, česar se zavedajo tudi njegovi razvijalci. Zaradi počasne rasti števila uporabnikov so napovedali nove funkcije, ki bi ustvarile več zanimanja za uporabo Twitterja. Že pred nekaj meseci so napovedali spremembe, z dvema se bomo srečali že danes. Kakšne novosti se nam obetajo na Twitterju?

Spremembe pri javnem in zasebnem komuniciranju

Vir: Twitter

Zasebni pogovori so odličen dodatek javnemu komuniciranju. Veliko število uporabnikovradogleda in bere tvite, pogovarjali oziroma komentirali tvite pa bi rajši zasebno ali tako, da bi bili njihovi komentarji vidni le manjši skupini.

Novost je torej uvedba takoimenovane "domače časovnice", na kateri boste razvijali temo pogovora z izbrano skupino tviterašev, za katere ne bo nujno, da si medsebojno sledijo na Twitterju. Ko vas bo nekdo povabil v svojo skupino, boste obveščeni.

Družabna omrežja za podjetnike

Snemanje, urejanje in deljenje video vsebin

Vir: Twitter

Deljenje fotofrafij na Twitterju je zelo popularno, zdaj pa bo možno objavljati tudi video posnetke. Kamera bo zelo enostavna za uporabo, za objavo videa boste potrebovali le v 30 sekundah.

V kolikor bi radi boljše izkoristili družabna omrežja za promocijo svojega podjetja vam priporočamo obisk našega izobraževanja Kako do "trend" ideje in socialna omrežja za podjetnike?

Pripravila: Anja Grahek

Prijava na izobraževanje

Povezava do članka: http://data.si/blog/2015/01/28/twitter-uvaja-novosti/