O-STA

Nedaa in Hytera zagotavljata vrhunske TETRA radie za dirko Dubai Tour 2015

SHENZHEN, Kitajska - Komunikacijska korporacija Nedaa, ki je edini in največji TETRA (prizemni snopovni radio) operater v Dubaju, je ponosno združila moči s podjetjem Hytera Communications, enim svetovno vodilnih ponudnikov rešitev za profesionalne komunikacijske mobilno-radijske storitve, kar omogoča zanesljivo in gladko komunikacijsko podporo veliki kolesarski dirki Dubai Tour 2015, ki poteka od 4. to 5. februarja.

Prva Dubai Tour dirka je potekala leta 2014 in se je leta 2015 razširila, tako da na njej sodeluje 16 moštev z licenco World Tour. Organizacijski odbor se je že na začetku odločil za podjetje Nedaa kot izvajalca komunikacijskih storitev, saj je znano po svojem izvrstnem načrtovanju in storitvah.

Za drugo dirko Dubai Tour je Nedaa v svoje omrežje, ki nudi polno pokritje štirih skupaj skoraj 700 km dolgih tras, integrirala Z1p, Hyterin najnovejši ročni prizemni dvosmerni snopovni radio (TETRA). Hytera Z1p je bil razvit v popolni skladnosti z odprtim ETSI standardom TETRA. Prinaša vojaško robustnost in za javno varnost potrebno funkcionalnost ter vsega 23mm tanko ogrodje s celotno tipkovnico. Preizkus na terenu, ki ga je izvedla Nedaa, je pokazal, da njen sistem in Hytera Z1p skupaj zelo dobro delujeta v centru mesta, gosto posejanega z nebotičniki, kakor tudi na odprti področjih in v hribih.

Med dirko so bili radii v intenzivni uporabi osebja organizatorjev in Dubajskega športnega odbora in tako zagotovili gladko sodelovanje večih skupin. Omrežje Nedaa je omogočalo tudi komunikacijo med različnimi oddelki policije in drugih inštitucij. "Nedaa je zelo ponosna, da je uradni izvajalec komunikacijskih storitev na dogodkih, kot je dirka Dubai Tour, tako v smislu funkcionalnosti kot uporabnosti. Ima velik potencial za storitve za naše stranke. Ko gre za javno in telekomunikacijsko varnosti, se trudimo zagotavljati storitve skladno z najvišjimi mednarodnimi standardi in po najboljših cenah, tako da bi Dubaj veljal za eno vodilnih držav na svetu na tem področju," je komentiral Mansoor Bu Osaiba, namestnik izvršnega direktorja podjetja Nedaa.

O podjetju Nedaa

Nedaa je korporacija v lasti in pod nadzorom dubajske vlade. Ustanovljena je bila junija 2008 in je pritegnila precej pozornosti, s tem je kot prva na Bližnjem vzhodu implementirala omrežje za dvosmerni snopovni radio. Danes so storitve podjetja Nedaa povezane s strateškim načrtom dubajske vlade za vzpostavitev celovitih načrtov in potencialnih scenarijev za krize in katastrofe. Na seznamu strank podjetja so med drugim RTA (transportna služba), dubajska policija, dubajska občina, skupina MAF, dubajski investicijski park, Address Hotel, G4S, dubajska zdravstvena služba in Dubai Aluminum.

http://www.nedaa.ae

O podjetju Hytera

Hytera, eden vodilnih svetovnih ponudnikov profesionalnih komunikacijskih storitev, promovira glavne tehnologije odprtih standardov, vključno s tehnologijami TETRA, DRM in PDT, in se trudi svojim strankam zagotavljati tekoči tehnološki preklop na širokopasovno tehnologijo LTE. Hytera, ustanovljena leta 1993 v Shenzhenu na Kitajskem, od leta 2011 kotira na Shenzhenski borzi.

http://www.hytera.com

Fotografije/multimedijska galerija na voljo na: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150204006688/en/

Kontakti

Hytera Communication Corp., Ltd.

Johnny Jian, +86 755 26972999

johnny.jian@hytera.com

Chloe Hong, +86 755 26972999

chloe.hong@hytera.com

Vir: Hytera Communications Corp., Ltd.

To sporočilo si lahko na spletu ogledate na naslovu:

http://www.businesswire.com/news/home/20150204005491/en