O-STA

Eppendorf predstavlja nov CryoCube® laboratorijski zamrzovalnik za zamrzovanje pri ultra nizkih temperaturah

ENFIELD, Connecticut.--(BUSINESS WIRE)-- Novi CryoCube F570, F570h, FC660, in FC660h zamrzovalniki, ki dosegajo ultra nizke temperature, združujejo maksimalno varnost vzorcev z izboljšano funkcionalnostjo. Nove tehnološke rešitve zmanjšujejo porabo energije in CryoCube zamrzovalnike uvrščajo med najbolj energijsko učinkovite na trgu.

Eppendorfovi CryoCube® F570h, F570, in FC660h zamrzovalniki, ki dosegajo ultra nizke temperature. (Foto: Business Wire)

CryoCube F570h in FC660h (visoko učinkovita modela) v primerjavi z F570 in FC660 prinašata dodatne energijske izboljšave. Pri proizvodnji CryoCube zamrzovalnikov je zanesljivost eno izmed osrednjih vodil. Narejeni so iz najbolj kakovostnih komponent in leto za letom zagotavljajo konsistentno delovanje in shranjevanje.

Več informacij je na voljo tukaj.

www.eppendorf.com

O Eppendorfu:

Eppendorf je vodilno biotehnološko podjetje, ki razvija in laboratorijem po vsem svetu prodaja inštrumente, potrošni material in storitve za delo s tekočinami, celicami in vzorci. Nabor izdelkov vključuje pipete in avtomatične sisteme za pipetiranje, dozirne naprave, centrifuge, mešalnike, spektometre in opremo za amplifikacijo DNK, naprave za ultra hladno zamrzovanje, fermentatorje, bioreaktorje, CO2 inkubatorje, stresalce in sisteme za celično manipulacijo. Potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikroliter ploščice in bioreaktorji za enkratno uporabo, dopolnjujejo naše izdelke najvišje kakovosti.

Eppendorfovi izdelki so najbolj razširjeni v akademskih in komercialnih laboratorijih ter v podjetjih na področju farmacije, biotehnologije, kemične industrije in prehrambene industrije. Izdelki so namenjeni tudi laboratorijem, ki se ukvarjajo s kliničnimi in okoljskimi analizami, ter forenzičnim laboratorijem in laboratorijem v industriji, ki opravljajo analize procesov, izdelave in kakovosti.

Eppendorf je bil ustanovljen leta 1945 v nemškem Hamburgu in ima okoli 2850 zaposlenih po vsem svetu. Hčerinska podjetja ima v 25 državah, na vseh drugih trgih pa je prisoten preko dobaviteljev.

Eppendorf®, logotip Eppendorf in CryoCube® so registriranje znamke podjetja Eppendorf AG, Nemčija. Ameriški patenti so navedeni na spletni strani www.eppendorf.com/ip.

Fotografije/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150216005030/en/

Kontakti

Kontakt za medije:
Thomas A. Burke, +1 860-253-6669
burke.t@eppendorf.com
www.eppendorf.com