O-STA

Na Facebooku že dva milijona oglaševalcev

Ameriški tehnološki velikan Facebook se je pohvalil z novim mejnikom - v zadnjem letu in pol se je število oglaševalcev podvojilo. Milijardni množici uporabnikov tako družbo delata že dva milijona oglaševalcev.

Vir: www.newsroom.fb.com

Hkrati so predstavili novo aplikacijo Ads Manager, s katero želijo oglaševalcem olajšati objavljanje oglasov, še posebej na mobilnih napravah. Zavedajo se namreč dejstva, da podjetniki vse manj časa porabijo na namiznih računalnikih, ki so jih nadomestile mobilne naprave.

Podjetniki lahko s pomočjo Ads Managerja upravljajo s Facebook računom in oglaševalskimi kampanjami prek mobilne naprave. Mobilni Ads Manager so uvedli lani poleti in ima že več kot 800.000 mesečnih oglaševalcev.

Facebook je odličen trženjski pripomoček za podjetja, saj ga vsak dan uporablja okoli 890 milijonov uporabnikov, še 500 milijonov pa se v družbeno omrežje prijavi najmanj enkrat na mesec.

Ali ima vaše podjetje že svojo Facebook stran? Ali je vaš izkoristek družabnih omrežij optimalen? Če želite povečati prodajo svojih produktov s pomočjo družbenih omrežij, vas vabimo na našo brezplačno delavnico "Družbena omrežja za podjetnike".

Pripravila: Anja Grahek

Prijava na izobraževanje

Povezava do članka: http://data.si/blog/2015/02/25/na-facebooku-ze-dva-milijona-oglasevalcev/