O-STA

Twitter bo vaše objave po novem prikazoval vsem

Twitter bo odslej dovolil ogled vsebin tudi uporabnikom, ki niso registrirani v družbenem omrežju Twitter. Za prenovo vstopne spletne strani so se odločili, ker želijo povečati zanimanje ljudi za Twitter.

Do zdaj je obiskovalce Twitterja na vstopni strani pričakalo obvestilo, da se morajo prijaviti oziroma registrirati, po novem pa je ogled tvitov na voljo vsem spletnim obiskovalcem. Vseh tvitov ne bo mogoče videti, bodo pa imeli vpogled v najbolj odmevne tvite v posamezni kategoriji.

Nova vstopna spletna stran je za enkrat na voljo le za uporabnike v ZDA, ostale države bodo morale še malo počakati.

Preberite tudi:

Ali že sledite našemu Twitter, Facebook in LinkedIn profilu?

Potrebujete nasvet pri izdelavi poslovnega profila na Facebooku ali Twitterju? Pokličite naše marketinške svetovalce na 01 600 1530 ali pišite na data@data.si in se dogovorite za termin za individualni sestanek.

Pošljite povpraševanje

Ste razmišljali, da bo povečali prodajo svojih izdelkov ali storitev s pomočjo družbenih omrežij? Vas zanima, kako si lahko praktično brez proračuna pridobite več kupcev? Obiščite naše brezplačno izobraževanje Družbena omrežja za podjetnike in izvedeli boste, katera omrežja so primerna za vaše podjetje.

Prijava na izobraževanje

Pripravila: Anja Grahek

Povezava do članka: http://data.si/blog/2015/04/16/twitter-bo-vase-objave-po-novem-prikazoval-vsem/