O-STA

Konica Minolta z aplikacijo PlanetPress® Connect podjetja Objectif Lune (OL) uvaja popolno orodje za upravljanje digitalnih vsebin v poslovnih okoljih. PlanetPress® Connect ponuja celovit sveženj orodij za vsak korak poteka dela (workflow) komunikacije in olajša naravno oblikovanje popolnoma personalizirane poslovne komunikacije najrazličnejših tipov.

Ljubljana, Slovenija, 2. julij 2015

V obdobju, za katerega je značilna poplava informacij, uporabniki pričakujejo takojšen dostop do informacij na napravi po svoji izbiri. PlanetPress® Connect je prava izbira za srednje velika podjetja, ki si želijo brez velikih investicij in dragih nadgradenj v svojo komunikacijo vključiti digitalni tisk. Aplikacija nudi idealno rešitev za vsako poslovno tiskalniško okolje, ki je zadolženo za tisk in distribucijo različnih poslovnih komunikacij in dokumentov. Računi, izjave, naročila, dobavnice, prejemnice in pisma so primeri različnih tipov transakcijskih dokumentov, ki jih je z aplikacijo PlanetPress® Connect preprosto oblikovati in obdelati.

Neodvisno od sistemske in strojne kompatibilnosti in s popolno zmogljivostjo avtomatizacije Connect Suite lajša oblikovanje popolnoma personalizirane poslovne komunikacije, vključno s tiskom, HTML e-pošto in spletom. PlanetPress® Connect je najbolj primeren za poslovno komunikacijo, ter za IT in sistemske integracijske trge, ponuja pa veliko izbiro dodatnih možnosti, ki podjetjem omogoča rast in širitev svojih komunikacijskih rešitev ob upoštevanju razvijajočih se poslovnih potreb.

"OL Connect Suite viljučujemo v portfelj Konica Minolta programske opreme, da bi tako svojim uporabnikom omogočili komunikacijo skozi več kanalov. Inteligentna kombinacija izbranih kanalov hitro pridobiva pomen v podjetjih, ki želijo doseči nove skupine kupcev, to pa je bistvenega pomena za prilagajanje spremenljivemu tržnemu okolju, " pojasnjuje Bojan Zupančič, vodja prodaje produkcijskega tiskanja v Konici Minolti Slovenija.

Z aplikacijo PlanetPress® Connect se začenja uvajanje prvega modula OL Connect Suite, ki mu bo sledil drugi modul - PrintShop Mail Connect. "Ko bosta oba modula Connect Suite v celoti na voljo bomo svojim kupcem lahko ponudili popoln paket orodij za udeležbo na rastočem tržišču," še dodaja Bojan Zupančič.

Dodatne informacije:

Matjaž Babnik

Vodja Marketinga

Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta Hrvaška

Konica Minolta Slovenija, d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 568 05 11

ePošta: Matjaz.Babnik@konicaminolta.si

Splet: www.konicaminolta.si