O-STA

Konica Minolta Konica Minolta izboljšuje splošno učinkovitost na področju produkcijskega tiska!

Konica Minolta je nadgradila svojo paleto inteligentnih tehnologij za produkcijski tisk s Color Care produkcijskim strežnikom (Color Care Production Server - CCPS). Strežnik zagotavlja popolno barvno usklajenost vseh izhodnih naprav (digital, offset, inkjet ...), neodvisno od proizvajalca. Novi izdelek ponuja številne prednosti ponudnikom tiska in njihovim strankam.

Z vzpostavitvijo enotnega grafičnega uporabniškega vmesnika za vse povezane digitalne tiskalnike, CCPS močno skrajša proces učenja za upravljanje s napravami in poenostavlja njihovo uporabnost. Izdelek predstavlja enotno strokovno znanje Konice Minolta za popolne rezultate tiskanja: poleg izjemne strojne opreme družba zagotavlja izjemno natančno tehnologijo za merjenje/kontrolo (inštrument za merjenje iz programa Konica Minolta Sensing) in programsko opremo, ki seže v jedro industrije tiska.

Ponudniki storitev tiska, ki upravljajo več digitalnih tiskalnikov različnih blagovnih znamke morajo zagotoviti popolno barvno usklajenost vseh naprav in enostavno uporabo naprav, da bi zadostili zahtevam svojih kupcev. Inteligentni Color Care Production Server (CCPS) uskladi barvni tisk, optimizira podatke tiska za vsak tiskalnik in vrsto papirja in tako zagotavlja barvno reprodukcijo, ki je kar se da blizu originalu in posebnim standardom tiska. Poleg tega CCPS zagotavlja popoln nadzor nad možnostmi za dodelavo na Konica Minolta tiskalnikih. Postopke je mogoče enostavno avtomatizirati, celotni proizvodni tok pa je gladek in enostaven.

"Z orodjem za upravljanje z barvami Color Care smo ponudnikom tiska priskrbeli odlično orodje, ki zagotavlja kakovost in doslednost na vseh naših barvnih napravah. Z orodjem CCPS zdaj lahko vključimo vse naprave za tisk, ne glede na blagovno znamko, ter našim strankam zagotovimo, da bodo lahko izvedle katero koli tiskalniško opravilo v skladu s pričakovanji svojih strank ", poudarja Bojan Zupančič, vodja programa produkcijskega tiska pri Konica Minolta Slovenija.

CCPS povečuje zanesljivost in produktivnost

Z enotnim grafičnim uporabniškim vmesnikom za vse obstoječe tiskalnike CCPS povečuje splošno produktivnost celotnega tiska v prostoru za tisk. Zaradi enostavne uporabe in skrajšanega procesa upravljanja z napravami se povpraševanje po tiskanih izdelkih povečuje. Poleg tega lahko upravljalci proizvodnje svoje cilje dosežejo hitreje in racionalizirajo svoje delovne tokove, ter tako eliminirajo zastarel način kupovanja hitrejših naprav, da bi zadostili potrebam proizvodnje. CCPS izboljšuje oboje: zanesljivost in produktivnost.

Color Care Production Server je nastal v sodelovanju s Konica Minolta Sensing, divizijo Konice Minolte, ki razvija visoko precizne merilne inštrumente, na voljo pa je od julija letos.

Dodatne informacije:
Matjaž Babnik

Vodja marketinga


Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta Hrvaška

Konica Minolta Slovenija, d.o.o.
Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Slovenija

M: +386 (0)31 683 331

T: +386 (0)1 568 05 11
F: +386 (0)1 568 05 23
eMail: Matjaz.Babnik@konicaminolta.si
Web: www.konicaminolta.si