O-STA

Multifunkcijski tiskalnik bizhub 4020 je osvojil "BLI Summer Pick Award 2015"!

Ljubljana, 23. september 2015

Konica Minolta je za multifunkcijski tiskalnik bizhub 4020 prejela nagrado "BLI Summer Pick Award 2015", ki jo podeljuje Buyers Laboratory (BLI). Aparat je prejel naziv "izjemni multifunkcijski tiskalnik za mala do sredine velika podjetja oziroma delovne skupine". Ključni dejavniki za to priznanje so med drugim bili kratek odzivni čas, nadpovprečna kakovost slike/izpisa in podpora za mobilno tiskalniško aplikacijo Konice Minolta PageScope Mobile. BLI (Buyers Laboratory - http://www.buyerslab.com/) je samostojno neodvisno podjetje, ki ocenjuje pisarniško opremo in aplikacije. Na podlagi obsežnega seznama različnih meril, BLI nagrado Pick Award podeljuje dvakrat letno tistim izdelkom in rešitvam, ki na izčrpnih laboratorijskih testih BLI izrazito prekašajo svojo konkurenco.

"Konica Minolta bizhub 4020 je enostaven za uporabo, za kar se lahko zahvali aplikaciji My Tab, ki uporabnikom omogoča prilagajanje programskih nastavitev in s tem enostavno izvajanje nalog, ter nadzorni plošči Konica Minolta INFO-Palette z navigacijo v stilu tabličnega računalnika," je dejal Tony Maceri, Senior Test Technician pri BLI. "Ker je skeniranje ključni del delovnih procesov, veliko prednost naprave predstavlja prav robustno skeniranje, vključno s sposobnostjo pošiljanja na več tipov lokacij in ustvarjanje profilov za najpogostejša opravila."

"Multifunkcijski tiskalnik bizhub 4020 je enostaven za uporabo, zagotavlja zanesljivost, kakovost tiskanja in širok nabor funkcij, njegova največja prednost pa je dodana vrednost, ki jo prinaša poslovnim uporabnikom," je dodala Marlene Orr, višji analitik za A4 tiskalnike pri BLI.

"bizhub 4020 je bil zasnovan predvsem z namenom, da izpolni vse poslovne zahteve majhnih in srednje velikih podjetij/skupin uporabnikov, zato smo ob prejemu nagrade BLI počaščeni. Prav zanesljivost in enostavnost uporabe bizhub 4020 so karakteristike, zaradi katerih je to odlično orodje za tiskanje raznovrstnih poslovnih dokumentov, skeniranje barvnih dokumentov, ki jih lahko pošljete na različne lokacije, ali izvajanje katerih koli drugih vsakodnevnih nalog," je povedal Matjaž Babnik, vodja marketinga za Konica Minolta Slovenija in Konica Minolta Hrvaška.

BLI s podelitvijo nagrade Pick Awards dvakrat letno izkaže posebno priznanje tistim izdelkom v vsaki kategoriji, ki so zagotovili najbolj izjemne rezultate v preskusu vzdržljivosti BLI. Gre za edinstveno oceno pisarniške opreme, ki daje velik pomen zanesljivosti naprav, kar za kupce in IT direktorje predstavlja zelo pomemben dejavnik.

Ostale lastnosti uspešnosti, ki so jih ocenjevali pri BLI, med drugim vključujejo enostavnost uporabe, ravnanje z različnimi mediji, produktivnost in dodano vrednost. Vsak izdelek, ki uspešno prestane BLI laboratorijske teste, si prisluži "BLI Seal" (pečat) "Recommended" (priporočeno) ali "Highly Recommended" (zelo priporočeno), ter BLI "Certificate of Reliability" (potrdilo o zanesljivosti), najuspešnejši pa se uvrstijo v tekmovanje za nagrado "Pick Award". BLI Pick Award tako predstavlja težko prisluženo nagrado, ki ji lahko kupci in IT direktorji zaupajo, da jih bo bolje vodila pri njihovih odločitvah ob izbiri pisarniške opreme.