O-STA

8. Dnevi podjetništva - Podjetnik med zakoni in inšpektorati

Na 8. Dnevih podjetništva smo za vas med drugimi pripravili tudi predavanje o zakonodaji in srečanjih z inšpektorji - Podjetnik med zakoni in inšpektorati. Predavanje bo potekalo 17. novembra 2015 od 8.45 do 10.00 v Tehnološkem parku v Ljubljani.

V Sloveniji imamo vsaj dvajset zakonov, ki govorijo o podjetništvu in gospodarstvu na splošno. Poznati jih mora vsak podjetnik, saj ga nepoznavanje zakonodaje ne reši odgovornosti, ko na vrata potrkajo inšpektorji. Še več pa je zakonov, ki se nanašajo na določeno dejavnost, s katero se podjetniki ukvarjajo.

Zato smo za vas pripravili predavanje, na katerem vam bomo na kratko povedali, na katere dele zakonodaje morate biti še posebej pozorni, katere inšpektorje lahko podjetniki pričakujete vsaj enkrat na obisku in kako ravnati, ko se oglasijo pri vas. Z vami bomo delili izkušnje in konkretne podjetniške zgodbe.

Poglejte si še druga zanimiva predavanja, ki jih podjetje Data d. o. o. organizira skupaj s Tehnološkim parkom Ljubljana in se nam pridružite. V okviru Dnevov podjetništva so vsa predavanja brezplačna!

8. dnevi podjetništva

DOSTOPNO NA: http://data.si/blog/2015/11/06/8-dnevi-podjetnistva-podjetnik-med-zakoni-in-inspektorati/