O-STA

VEM točka DATA praznuje 10. rojstni dan!

Podjetje DATA d. o. o. je vodilno slovensko podjetje na področju podpore podjetnikom ob ustanavljanju podjetij. V projektu eVEM, ki letos obeležuje svojo 10. obletnico delovanja, sodelujemo že od začetka.

V okviru VEM točke DATA za stranke letno uspešno izvedemo več kot 4.000 eVEM postopkov, kar nas uvršča na visoko 3. mesto med vsemi VEM točkami v Sloveniji (pred nami sta le dve Vem točki - Ajpes Ljubljana in Ajpes Maribor). Letno opravimo več kot 1.500 registracijskih postopkov, v letu 2014 pa smo svetovali 1.124 svetovancem s področja odpiranja podjetja, zavarovanj, marketinga, davkov, računovodstva in pravnega področja. V Datini učilnici smo izvedli 915 delavnic, ki jih je obiskalo kar 11.749 udeležencev (1. 1. 2012 - oktober 2015).

Učinkovitost našega poslovnega modela je potrdila tudi Evropska Komisija, saj smo v letu 2010 za projekt "Program pomoči in usposabljanja podjetnikov za manjšo umrljivost podjetij" prejeli Evropsko nagrado za podjetništvo (angl. European Enterprise Award) v kategoriji "Improving Business Environment", leta 2011 pa smo bili v izboru za nagrado HSBC European Business Awards izbrani za Country Representative 2011 v kategoriji "Usmerjenost h kupcem". Leta 2013 je bila DATA d. o. o. ponovno izbrana zanacionalnega šampiona v tekmi za prestižno Evropsko podjetniško nagrado v kategoriji "Usmerjenost h kupcem". Komisija je podjetja izbrala na podlagi treh glavnih kriterijev: visoke stopnje inovacij, poslovne odličnosti in vzdržnosti poslovanja.

VEM točka DATA praznuje 10. rojstni dan!

Klikni in deli

Ob 10. obletnici smo prejeli tudi zahvalo Ministrstva za javno upravo za dolgoletno sodelovanje. Zahvala ministrstva nam pomeni veliko priznanje in hkrati tudi veliko odgovornost, da bomo na osnovi dragocenega znanja in izkušenj še naprej na najboljši način podpirali razvoj podjetništva v Sloveniji.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti tudi vsem vam, ki z nami soustvarjate to uspešno zgodbo.

Vaša VEM točka DATA

DOSTOPNO NA: http://data.si/blog/2015/11/05/vem-tocka-data-praznuje-10-rojstni-dan/