O-STA

Investicije - tuj investitor za bolj stabilno poslovanje

Če načrtuje večje investicije in svojega kapitala za financiranje nimate dovolj, ali pa si s svežim kapitalom želite povečati stabilnost poslovanja, si lahko pomagate na različne načine.

Najbolj pogosto se podjetniki odločijo za kandidiranje za nepovratna sredstva, za kredit na banki ali za kombinacijo obeh možnosti. Niso pa to edine možnosti za financiranje vašega podjetja.

Data je zelo prisotna na tujih trgih, saj za tuje podjetnike, ki želijo začeti poslovati v Sloveniji, izvedemo celoten servis podpornih storitev. Pri tujih podjetnikih smo zaznali kar nekaj povpraševanja in želje po investiranju v Sloveniji. Tujci so pripravljeni investirati v stabilna slovenska podjetja, ki dosegajo primeren dobiček in pričakovan donos.

Potrebujete investitorja? Naši poslovni partnerji iščejo priložnosti za investiranje!

Klikni in deli

Slovenija je za tujce v primerjavi z drugimi državami relativno ugodna destinacija, je pokazala naša zadnja raziskava. Kljub še vedno težki gospodarski situaciji tujci radi prihajajo k nam, se celo preselijo in med drugim tudi - investirajo. Slednje predstavlja priložnost tudi za slovenska mala in srednja podjetja, ki potrebujejo svež kapital.

IZOBRAŽEVANJE

Financirajte svoje naložbe z nepovratnimi sredstvi

Pomagamo vam tudi do nepovratnih sredstev iz razpisov. V ta namen smo pripravili delavnico, na kateri izveste, na katere razpise se lahko prijavite in kako k temu pristopiti.

Več informacij

Če potrebujete poslovnega partnerja za razvoj novih idej, dostop do tujih trgov, predvsem pa za dotok svežega kapitala, vas vabimo, da nam pošljete svoje predloge na dario.berginc@data.si.

Pripravil: mag. Dario Berginc

DOSTOPNO NA: http://data.si/blog/2015/11/13/investicije-tuj-investitor-za-bolj-stabilno-poslovanje/