O-STA

Dogovor med podjetjema Genis in Nibble

Poslovno sodelovanje na področju rešitev Lotus Notes

Podjetji Genis d.o.o. in Nibble d.o.o. sta konec junija podpisali skupni dogovor, s katerim Genis prevzema nadaljnji razvoj rešitev v okolju Lotus Notes, ki jih je v preteklosti razvijalo podjetje Nibble. Nove rešitve bo Genis, eden izmed vodilnih slovenskih ponudnikov rešitev v okolju Lotus Notes, vključil v svojo ponudbo rešitev. "Z novimi rešitvami, ki jih je razvijal Nibble, bomo lahko dopolnili našo obstoječo ponudbo," je povedal Stane Štefančič, direktor podjetja Genis d.o.o. "Na ta način bomo strankam in partnerjem ponudili celovite in učinkovite rešitve." Genis ima v okolju Lotus Notes že razvite rešitve e-Računi, e-Proj in e-Pisarna, ponudbo pa namerava še razširiti.

"V podjetju Nibble smo se za ta korak odločili, ker se želimo usmeriti v svoje strateške programe,« je povedal Tomo Zaplotnik, direktor podjetja Nibble d.o.o. "Predvsem nameravamo utrditi svojo vlogo ponudnika celovitih rešitev na področju informacijskih tehnologij in sistemske integracije." Genis bo prevzel izdelke in rešitve s področja skupinskega dela, upravljanja z znanjem ter izobraževanja. "S svojimi rešitvami v okolju Lotus Notes dosegamo velike uspehe, zato dogovor za nas predstavlja odlično priložnost za razširitev ponudbe," je povedal Stane Štefančič.

"Največ bodo z dogovorom pridobili uporabniki rešitev, izdelanih z najnovejšo tehnologijo. S skupnimi močmi in nadaljevanjem sodelovanja bomo izboljšali ponudbo še bolj učinkovitih rešitev," sta se strinjala direktorja obeh podjetij. Podjetji bosta nadaljevali s strateškimi povezavami na skupnih projektih in tistih programih, kjer bo to pomenilo prednost za uporabnike.

O podjetju Genis

Podjetje Genis d.o.o. je neodvisno svetovalno podjetje na področju izgradnje in prenovitve informacijskih sistemov. Skupaj s sorodnimi podjetji sodeluje pri velikih projektih v slovenskem prostoru. Genis d.o.o. je poslovni partner podjetij IBM, Lotus (Premier Partner) in Oracle. Obenem je tudi pooblaščen Lotusov izobraževalni center in ekskluzivni zastopnik za storitve Gartner v Sloveniji.

Dodatne informacije:

Podjetje: Genis d.o.o.
Ime Priimek: Stane Štefančič
Naslov: Tržaška 40
1000 LJUBLJANA
Tel.: 04 251 93 00
Fax.: 04 251 59 51
e-mail: stane.stefancic@genis.si

O podjetju Nibble

Družba Nibble d.o.o. je ena izmed vodilnih računalniških hiš v Sloveniji, ki ponuja celovite rešitve s področja informacijske tehnologije po vsej državi in tudi v tujini. Rezultat teh naporov na trgu je vsekakor viden v vodilni vlogi na področju sistemske integracije in sistemov za upravljanje informacijskih tehnologij, kjer so s svojimi izdelki vodilnim slovenskim družbam zagotovili učinkovitejše in bolj ekonomično poslovanje.

Dodatne informacije:

Podjetje: Nibble d.o.o., Kranj
Ime Priimek: Danilo Györköš
Naslov: Mirka Vadnova 6
4000 Kranj
Tel: 04 28 00 300
Fax: 04 28 00 380
e-mail: danilo.gyoerkoes@nibble.si
htpp://www.nibble.si