O-STA

Mercator center odpira svoja vrata tudi v Trebnjem

Trebnje, 21. avgust - Mercator - Dolenjska, d.d., bo v petek, 22. avgusta 2003, odprla vrata novega nakupovalnega centra v Trebnjem na več kot 4.000 kvadratnih metrih površine. Vrednost investicije je 1,1 milijarde tolarjev. Mercator center Trebnje bo odprt vse dni v tednu, zaposlenih bo 65 ljudi.

Mercatorjev sodoben nakupovalni center v Trebnjem, ki leži na površini 16.500 kvadratnih metrov in je oddaljen le kilometer od središča mesta, bo na površini 4.331 kvadratnih metrov v klimatiziranih prostorih ponujal prijetno nakupovanje. Kupci bodo tudi tukaj lahko na enem mestu obiskali sodoben in dobro založen Mercatorjev hipermarket v velikosti 1.796 kvadratnih metrov ter 16 dopolnilnih lokalov, od tega štiri Mercatorjeve: Modiana, Drogerija, M-Tehnika in bar Santana. Kupcem bomo v dopolnilnem programu ponudili trgovine z oblekami, obutvijo, kozmetičnimi izdelki, otroško opremo, foto in avto materialom, cvetličarno, turistično agencijo, čistilnico in Loterijo.

"Mercatorjev drugi nakupovalni center na Dolenjskem bo tudi v Trebnjem ponujal prijazno in strokovno storitev, kupci pa bodo v hipermarketu lahko izbirali med 13.000 kakovostnimi izdelki po ugodnih cenah. Ponudba bo posebej popestrena s svežim mesom in tam pečenim kruhom ter drugimi pekovskimi izdelki," je povedal Stanislav Hribar, predsednik uprave v Mercator-Dolenjska, d.d. Ugodni nakupi bodo zagotovljeni tudi s ponudbo izdelkov iz projektov Trajno nizka cena, Trgovska znamka Mercator, Slovenska košarica ter z izdelki vključenimi v projekt Brez dvoma ter drugimi prodajnimi akcijami. Dodatne ugodnosti in cenejše nakupe pa kupcem zagotavljata tudi Mercatorjeva zelena in modra Pika kartica.

Mercatorjeve kupce bomo prve tri dni odprtja Mercator centra Trebnje še posebej nagradili, ko jim bomo za kupljeno blago v novem hipermarketu podarili 5 odstotkov otvoritvenega popusta.

"Vesel sem, da odpiramo sedemnajsti Mercatorjev center v Mercatorjevi verigi sodobnih nakupovalnih centrov. Do sedaj smo v novogradnje nakupovalnih centrov, tako manjših kot večjih, v Sloveniji namenili v nominalni vrednosti 37,9 milijard tolarjev, na novih trgih pa 43,3 milijard tolarjev. V prihodnosti načrtujemo v Sloveniji zgraditi še Mercatorjeve centre v Celju, Domžalah, Mariboru, Ajdovščini, Postojni, manjše centre pa v Levcu, Šentjurju pri Celju, Šoštanju, Ivančni Gorici, Laškem, Bledu, Sinji Gorici pri Vrhniki," je povedal Zoran Janković, predsednik uprave v Poslovnem sistemu Mercator, d.d., in dodal, "na območju Dolenjske bomo odprli še dva trgovska centra, in sicer v Šentjerneju in Sevnici."

V Mercator centru Trebnje bo zaposlenih 65 ljudi, od tega 24 v hipermarketu.

Za zadovoljstvo kupcev bomo poskrbeli tudi z enostavnim dostopom do nakupovalnega centra, 223 parkirnimi mesti, z zunanjim in notranjim otroškim igriščem. Ob tem nismo pozabili na invalide, ki smo jim prilagodili vstop v center in sanitarne prostore, prav tako pa tudi označili parkirišča posebej za njih. Novi Mercator center Trebnje, kot je sicer v starejših Mercatorjevih centrih že navada, kupcem poleg prijetnega nakupa ponuja tudi bogat zabavni progam, ki se bo začel že z jutrišnjo otvoritvijo.

Mercator Center Trebnje, Stari trg 48 v Trebnjem, bo odprt vse dni v tednu, od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, ob nedeljah od 8. do 12. ure.