O-STA

V SI.MOBILovem omrežju 200.000 aktivnih uporabnikov

Za jubilejnega uporabnika posebno darilo – Število uporabnikov je pika na i SI.MOBILovi uspešnosti – Do konca leta več kot 250.000 članov SI.MOBILove družine

SI.MOBIL, operater mobilne telefonije v sistemih GSM 900 in GSM 1800, ima v svojem omrežju 200.000 uporabnikov. Jubilejni član SI.MOBILove družine je postal Konrad Rado Okorn iz Kranja, ki mu iskreno čestitamo. SI.MOBIL mu je pripravil prijetno presenečenje in ga ob tej priložnosti nagradil. Mag. Bojan Dremelj, predsednik uprave delniške družbe SI.MOBIL, je gospodu Okornu v trgovini Telefon Trade v Kranju izročil posebno darilo – telefon Siemens SL 45.

SI.MOBIL je z 200.000 uporabniki dosegel skoraj 20-odstotni delež na slovenskem trgu mobilne telefonije, ki ga namerava v prihodnje še povečati. Število uporabnikov SI.MOBILovega omrežja se bo namreč po njegovih predvidevanjih do konca leta povzpelo na več kot 250.000.

SI.MOBIL je v dobrih dveh letih delovanja svojega omrežja dokazal, da je mogoče uspešno prodreti na zahteven slovenski mobilni trg. Dosegel je, kar je načrtoval – konkurenčno ponudbo, zelo kakovostno omrežje, kopico novih storitev in vodilno vlogo pri uvajanju novih tehnologij. Pika na i SI.MOBILovi uspešnosti pa je število uporabnikov, za katerega gre zasluga izjemno zanimivi ponudbi naročniških svežnjev in predplačilnih paketov HALO.