O-STA

Si.mobil na sejmu Sodobna elektronika

Predstavitev nove celostne podobe – Naročniški in predplačilni paketi za vsakogar – Obiskovalci lahko preizkusijo zanimive dodatne storitve – Nogometna reprezentanca za nogometne navdušence

Si.mobil, operater mobilne telefonije GSM 900 in GSM 1800, se tudi letos, tako kot že nekajkrat doslej, predstavlja na letošnjem sejmu Sodobna elektronika v Ljubljani. Obiskovalcem sejma bo na svojem razstavnem prostoru v hali A približal nove izdelke in storitve ter jim ponudil možnost, da jih preizkusijo.

Poslanstvo Si.mobila je postati najbolj priljubljen slovenski operater mobilne telefonije. Z novimi spoznanji in novim znanjem želi pritegniti sedanje in prihodnje mobilne uporabnike ter izpolniti njihove potrebe in tudi najbolj zahtevna pričakovanja. Si.mobil je uvedel svežo celostno podobo, ki skupaj s sloganom »Vedno zame« označuje novo strategijo družbe s poudarkom na vrednotah, kakovosti in odgovornosti.

Si.mobil je s septembrom uvedel povsem nove pakete storitev, po tri v vsakem od naročniških, predplačilnih in poslovnih paketov, s katerimi se lahko podrobno seznanijo obiskovalci Sodobne elektronike. Si.mobilovi sodelavci jim na željo predstavijo prenovljeno spletno stran pod naslovom www.simobil.si in novi portal www.simobil.net z zanimivo vsebino ter elektronskimi storitvami, kot je na primer e-trgovina. Najnovejši Si.mobilovi storitvi – SMS-kviz z naslovom Vedno znam in SMS oglasi (dostop do podatkovne baze Salomonovega oglasnika pred tiskano izdajo) sta za obiskovalce sejma nedvomno zelo zanimivi, lahko pa ju tudi preizkusijo. Prav tako lahko preizkusijo že znano in priljubljeno storitev SMStil – sprejemanje in pošiljanje logotipov in melodij po mobilnem telefonu.

Obiskovalci Si.mobilovega razstavnega prostora se lahko seznanijo tudi s sistemom GPRS za hiter prenos podatkov, ki ga je prvi v Sloveniji komercialno uvedel prav Simobil. Vsem tistim, ki razmišljajo o nakupu mobilnega telefona, vendar želijo prej preizkusiti Si.mobilovo omrežje, pa Si.mobil ponuja brezplačno testiranje omrežja za teden dni s telefonom Motorola T2288 v vseh Si.mobilovih centrih. Si.mobil predstavlja na sejmu še eno novo ponudbo – mobilno pisarno, ki jo sestavljata telefon Siemens S45, ki podpira GPRS, in dlančnik Palm m505. Namenjena je predvsem poslovnežem, ki potrebujejo hiter in zanesljiv prenos podatkov.

Si.mobil je na svojem razstavnem prostoru postavil »cyber caffe«, obiskovalci pa se lahko med seboj pomerijo v video igrici. Spremljevalni program je vezan na predstavitev lige Si.mobil, prve slovenske nogometne lige; ker pa je Si.mobil tudi sponzor slovenske nogometne reprezentance, je poseben poudarek namenjen nogometni tekmi med reprezentancama Slovenije in Ferskih otokov. Na sejmu pričakujejo tudi obisk najboljšega slovenskega nogometaša Zlatka Zahoviča.

Nove elektronske storitve E-Klapa, E-Vizitka in E-Datoteke – Telefonska številka po meri – Do idealne številke preprosto prek spletne strani www.simobil.net

Na spletnem portalu www.simobil.net lahko uporabniki od 1. oktobra uporabljajo tudi številne nove storitve - E-Klapa, ki omogoča pošiljanje SMS sporočil več uporabnikom naenkrat, E-Vizitka, s pomočjo katere lahko uporabniki na portalu izdelajo svojo predstavitveno stran (vizitko), E-Datoteke za shranjevanje pomembnih podatkov ter še veliko dodatnih storitev, ki jih bodo v prihodnosti dopolnjevali.

Si.mobil je ponudbo spletnih storitev na portalu www.simobil.net obogatil še z eno novostjo - možnostjo predhodne izbire želene številke. Naročniška številka »po meri«, je izraz individualnosti vsakega posameznika, hkrati pa si jo lahko prijatelji, znanci ali sodelavci lažje zapomnijo.

In kako do idealne telefonske številke? Pri Si.mobilu je to zelo preprosto. Seznam izbranih številk najdejo naročniki na spletni strani www.simobil.net pod poglavjem E-storitve. Izberejo si še prosto najljubšo številko ali zaporedje številk, ki ga vpišejo v posebno rubriko. Številke po izbiri so brezplačne. Novim naročnikom v Si.mobilovem omrežju pa so na voljo tudi posebne številke po izbiri, ki so še posebej lepe in enostavne ter gredo hitro v uho in spomin. Posebna številka, ukrojena povsem po željah naročnikov, stane 3.000 tolarjev (skupaj z DDV), v tabeli na spletni strani pa je obarvana. Do izbrane številke pomagajo naročnikom v vseh Si.mobilovih centrih in pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.