O-STA

SI.MOBIL praznuje s telefonom za 1 tolar

Posebna ponudba ob vklopu 200.000. uporabnika – Do 31. avgusta za nove naročnike Siemens M 35i po simbolični ceni – Poletne naročniške in HALOjeve akcije

SI.MOBIL, operater mobilne telefonije v sistemih GSM 900 in GSM 1800, je v svoje omrežje pred kratkim vključil 200.000. uporabnika. Ob tej priložnosti se želi svojim dosedanjim naročnikom in vsem, ki bodo to še postali, zahvaliti s prav posebno ponudbo.

Novi naročniki, ki bodo sklenili pogodbo za najmanj 24 mesecev, ter tisti, ki bodo svoje naročniško razmerje za prav toliko časa podaljšali, in še niso pogodbeno vezani, lahko kakovosten telefon Siemens

M 35i kupijo za simbolično ceno 1 tolar. Ponudba velja za katerikoli SI.MOBILov naročniški sveženj – PRESTIŽ, PARTNER, PODJETNIK, SENIOR ali ŠTUDENT. Akcija, ki bo trajala vse do 31. avgusta oziroma do razprodaje zalog, se začne 14. julija v SI.MOBILovih centrih v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in Kranju, od 16. julija pa bo mogoče SI.MOBILovo jubilejno ponudbo izkoristiti tudi pri pooblaščenih prodajalcih po Sloveniji.

Tudi druga SI.MOBILova poletna počitniška ponudba je zelo zanimiva. Do konca avgusta je novim naročnikom svežnjev PRESTIŽ in PARTNER, ki bodo v naročniškem razmerju ostali dve leti in tistim, ki ga bodo podaljšali za enako obdobje, telefon Nokia 3310 na voljo za samo 3.310 tolarjev. Ugodnosti so deležni tudi kupci vseh predplačilnih paketov HALO, ki lahko v prvem mesecu pošljejo 50 brezplačnih kratkih pisnih sporočil SMS, ki jim jih podarja SI.MOBIL, zraven pa še praktično torbico HALO.

In še opozorilo za SI.MOBILove uporabnike, ki se odpravljajo na počitnice ali potovanje na Hrvaško, v Avstrijo ali Italijo. Ko bodo svoje mobilnike nastavili na omrežje hrvaškega VIPneta, avstrijskega operaterja A1 in italijanskega operaterja TIM, bodo lahko iz tujine klicali za polovico ceneje.