O-STA

Si.mobil odslej tudi na poštah po Sloveniji

Si.mobilova ponudba naročniških razmerij bo od jutri naprej na voljo tudi na poštnih enotah po Sloveniji. Na slovenskih poštah bodo stranke lahko sklepale naročniška razmerja s Si.mobilom in kupile telefone v okviru stalne ali akcijske ponudbe. Z združevanjem ponudbe Si.mobila in Pošte Slovenije želimo ustreči željam strank in jim ponuditi udobno in enostavno storitev na enem mestu.

"S posodabljanjem poštnega omrežja in tehnoloških postopkov na poštah ter z uvajanjem novih storitev v Pošti Slovenije nadaljujemo proces približevanja storitev našim strankam. Zadali smo si cilj, da strankam na poštnih okencih ponudimo čimbolj raznolik in aktualen izbor storitev." je povedal namestnik generalnega direktorja Pošte Slovenija gospod Jože Fošt.

Poleg nakupa telefonov in sklenitve naročniških razmerij bodo Si.mobilovi naročniki na poštah lahko tudi spreminjali svoje naročniške podatke in storitve naročniškega razmerja. Zaenkrat je Si.mobilova ponudba dostopna na štirinajstih poštnih enotah v Ljubljani (3), Kamniku, Mariboru, Celju, Kranju, Škofji Loki, Novi gorici, Izoli, Novem mestu, Murski Soboti ter na Vrhniki in Jesenicah. V kratkem bo ponudba na voljo na še več poštnih lokacijah.